Grad

EKO APEL Reciklažnom dvorištu nije mjesto u zaštićenoj Rijeci dubrovačkoj!

EKO APEL Reciklažnom dvorištu nije mjesto u zaštićenoj Rijeci dubrovačkoj!

 Reciklažnom dvorištu nije mjesto u naselju Nova Mokošica, treba se hitno izmaknuti izvan naselja – poruka je Jadranke Šimunović, voditeljice zelenog telefona Eko fona, a njeno mišljenje, piše nam, dijele i ostali stanovnici Mokošice. 
-Ne želimo smrad odmah na ulazu u  naše naselje i kome je ovo palo napamet ? – ogorčeno nam javljaju Mokošani, dodaje Jadranka Šimunović.

– Odmah smo se zaputili  u eko patrolu prema gradilištu budućeg reciklažnog dvorišta u naselju Nova Mokošica, a putem su nam prilazili  vidno uzrujani Mokošani pitajući se kako se moglo dozvoliti da se na početku naselja s 15 tisuća stanovnika izgradi reciklažno dvorište. Umjesto da se tu napravio jedan lijepi vidikovac i malo ograđeno dječje igralište, sada tu prave reciklažno dvorište koje će biti ruglo naselja, a uz to će širiti neugodne mirise! Dijelimo razmišljanje Mokošana da ovom reciklažnom dvorištu nije  mjesto uz mali  zeleni park s klupama, koji godinama održavaju vrijedni djelatnici Vrtlara. Isti se čim prije treba izmjestiti ne samo van Mokošice nego Rijeke dubrovačke koja je zaštićeni krajolik od 15. 12. 1964.! Stoga molimo odgovorne u Gradu: Buduće reciklažno dvorište čim prije izmaknite iz zakonom zaštićene Rijeke dubrovačke! – poručila je Jadranka Šimunović.

Pročitajte još

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist