Sport

Ekipa Marinkolora pobjednik 36. Prvenstvo Dubrovnika u stolnom tenisu

Ekipa Marinkolora pobjednik 36. Prvenstvo Dubrovnika u stolnom tenisu

Završilo je 20. kolo s kojim je i završilo 36. Prvenstvo Dubrovnika u stolnom tenisu. Pri čemu su u 1 A lizi sve tri utakmice završile očekivano i pobjedama favorita.

Ekipa OŠ Cavtat Konavljanin pobjedila je ekipu Kliševa rezultatom 10 : 0, što je bilo očekivana pobjeda ali nije bio očekivan i rezultat. I ovaj put ekipa Kliševa nastupila je bez svojeg najboljeg igrača ali što ne umanjuje izvrsnu pobjedu OŠ Cavtat-Konavljanin koja je nastupila u svom najjačem sastavu.

Ekipa Marinkolora, novi pobjednik ovog prvenstva pobjedila je ekipu Dr Čolić rezultatom 7 : 3 gdje je i ovaj puta briljirao najbolji igrač prvenstva Marko Venier koji je dobio sve pojedinačne partije kao i u paru.

Ekipe Geoplan i Šampinjoni podijelili su bodove što je bio i očekivan rezultat, pri čemu je i u ovoj utakmici igrač Geoplana Nedjeljko Ogresta dobio sve pojedinačne partije kao i u paru a što im je donijelo podjelu bodova jer je ekipa Šampinjoni prije utakmice parova vodila rezultatom 5 : 4.

U 1 B lizi dvije utakmice su završile očekivano i pobjedama favorita. Ekipa Dubrovnika je pobjedila ekipu Lapadkolora 10 : 0 dok je ekipa Kapljica pobjedila ekipu Halo 92 rezultatom 6 : 4.

U zadnjem kolu desilo se i malo iznenađenje gdje je ekipa Eurokarbona pobjedila ekipu Umjetnika rezultatom 7 : 3. Pri čemu je najbolji igrač ekipe Umjetnika, Robert Kralj svojoj ekipi donijeo 3 pojedinačne pobjede ali što nije bilo dovoljno da se pobjedi mlada ekipa Eurokarbona.

Na kraju samo da rezimiran, prvak 36. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu je ekipa Marinkolor, najbolji pojedinci u pojedinačnom takmičenju su Marko Venier iz ekipe Marinkolor s 50 pobjeda od isto toliko odigranih susreta, drugi je Vedran Đurđević iz ekipe OŠ Cavtat-Konavljanin s 43 pobjede od 51 odigran susret i treći je Milo Stražičić iz ekipe Kliševo s 41 pobjedom od 51 odigran susret.

Najbolji par je bio Vedran Đurđević i Jurica Prpić iz ekipe OŠ Cavtat-Konavljanin.

Na kraju zahvaljujem se vama koji ste pratili naše prvenstvo i nadam se vidimo se u 37. Prvenstvu Dubrovnika u stolnom tenisu za sezonu 2014/2015.

Pročitajte još

U 17 SATI Košarkaši Dubrovnika dočekuju Splićane u Gospinu polju

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist