Natrag
18.1.2019 21:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

EDUKACIJA Što je GDPR i kako ga primijeniti u poslovanju?

23.5.2018 @ 20:01 Dulist Hrvatska

Podijelite:

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Dubrovnik pozivamo na edukaciju o primjeni Uredbe o zaštiti osobnih podataka (GDPR) koja će se održati 25. svibnja s početkom u 9 sati u Hotelu Park.

Edukaciju će voditi Petar Mišević, voditelj Službe za informacijsku sigurnost i upravljanje kvalitetom HGK.

Opća uredba o zaštiti podataka u cijelosti je obvezujuća i primjenjuje se izravno u svim državama članicama od 25. svibnja 2018. godine. Njezine odredbe moraju poštivati svi subjekti koji u sklopu svojih aktivnosti obrađuju osobne podatke fizičkih osoba u Europskoj uniji te u određenim slučajevima i subjekti izvan Europske Unije.

Uredba se odnosi na sve pravne subjekte, bez obzira na njihovu djelatnost i veličinu, koji prikupljaju i obrađuju osobne podatke. Prilagodba Uredbi podrazumijeva promjene u načinu prikupljanja, obrade i upravljanja osobnim podacima. Osnovni cilj Uredbe je modernizirati način upravljanja i zaštite osobnih podataka te spriječiti moguće rizike neprimjerenog korištenja i zlouporabe podataka.

Edukacija je besplatna, te se za sudjelovanje potrebno do 23. svibnja prijaviti putem online obrasca na poveznici ovdje.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana