Natrag
20.2.2019 04:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

Eddie Izzard uživa u Dubrovniku

22.3.2013 @ 11:25 Andrea Falkoni Račić dulist IN

Podijelite:

Najpoznatiji britanski stand up komičar Eddie Izzard stigao je u Dubrovnik, i to još u četvrtak.

Na svom Twitter profilu Eddie je objavio fotografiju Grada slikanog vjerujemo iz njegove hotelske sobe na Pločama, uz napomenu kako je pred njegov večerašnji nastup u 20 sati nogometna utakmica Hrvatska – Srbija koja završava 30 minuta prije nastupa. Inače, večerašnji nastup u Kazalištu Marina Držića, koji je skoro rasprodan, prvi je Eddijev nastup u Hrvatskoj.

Dubrovački nastup dio je Izzardove svjetske turneje pod nazivom "Force Majeure".

Kako javljaju organizatori, izuzetno mali broj preostalih ulaznica moguće je kupiti isključivo između 18 i 20 sati u foajeu kazališta.

– Moja se publika svugdje sastoji od bolje obaviještenih, obrazovanijih ljudi koji su spremni prihvatiti i razumjeti stvari koje se možda i razlikuju od onih kakve susreću svaki dan u vlastitom dvorištu. Takvi me jednako dobro razumiju gdje god nastupao i kojim god jezikom govorio – izjavio je Eddie Izzard.

 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana