Natrag
11.12.2018 10:57

facebook

twitter

google

rss

dulist

Eddie Izzard oduševio Dubrovčane!

23.3.2013 @ 9:10 Dulist dulist IN
3;3

Podijelite:

U dubrovačkom kazalištu „Marin Držić“ sinoć je održan odličan performans jednog od najpoznatijih stand-up komičara današnjice –  Eddieja Izzarda.

Njime je započela najveća svjetska turneja „Force Majeure“, koja osim nastupa u Dubrovniku, uključuje nastupe i u Zagrebu i Osijeku. Turneja će trajati narednih godinu i pol, a Eddie je Hrvatsku posjetio 4 dana nakon početka turneje, što publici željnoj vrhunskog stand-upa pruža šansu da među prvima uživa u novim Eddiejevim skečevima.

Zanimljiva je i činjenica da je ovo prvi puta kako su Dubrovčani mogli uživati u šalama i dosjetkama jednog od ponajboljih stand- up komičara. Publiku koja je došla u kazalište,  neposredno nakon slavodobitne utakmice Hrvatska:Srbija, Eddie je zabavljao nepuna dva sata, uz kratku pauzu od desetak minuta. I što reći? Oduševio je sve prisutne. Dotakao se raznih tema, od onih aktualnih poput nedavnog izbora Pape, do onih filmskih (Omen, Clash of the Titans, Gospodar prstenova…), kao i priča iz privatnog života. No, ako ste okorjeli katolik mogli bi se naći pomalo uvrijeđenim njegovim shvaćanjem vjere, kako on (ne) vidi Boga, dok ni stari Rimljani i Grci nisu ostali pošteđeni  Eddiejevih dosjetki.
Kao što je jednom prilikom Eddie sam ustvrdio – dobro je plaćen da priča budalaštine – a svima  u publici to je neizmjeran izvor smijeha i zabave!
 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana