Sport

EARTH, SEA & FIRE Pogledajte trasu dubrovačke triatlonske utrke

EARTH, SEA & FIRE Pogledajte trasu dubrovačke triatlonske utrke

Dubrovnik je ovog vikenda domaćin međunarodne sportske manifestacije ‘Dubrovnik Triathlon’, koja će se na području Gruža i Rijeke dubrovačke održati u subotu 13. listopada.

EARTH, SEA & FIRE je triatlon za svakoga: početnike i iskusne sudionike Ironmana, obitelji i fanove.

Start utrke bit će u subotu 13. listopada u 14 sati na Velikom mulu u Gružu, a natjecatelji, pojedinci ili u štafeti, će nastupiti u dvije kategorije: sprint (750 metara plivanja, 20 kilometara bicikliranja i 5 kilometara trčanja) i olimpijskoj (1500 metara plivanja, 40 kilometara bicikliranja i 10 kilometara trčanja).

Plivat će se od Velikog mula do Mosta dr. Franja Tuđmana i natrag (jedan krug sprint, dva kruga olimpijski), a nakon prolaska kroz zonu tranzicije u gruškoj luci slijedi biciklistička utrka kroz Rijeku dubrovačku do ACI marine u Komolcu (sprint dva, olimpijski četiri kruga). Potom slijedi trkačka dionica dijelom Gruža (sprint dva, olimpijski četiri kruga).

Utrka će se od 14 do 17 sati održati na ulicama Obala Stjepana Radića, Obala pape Ivana Pavla II, dionica državne ceste D420 Solska baza – Sustjepan, bivša županijska cesta br. 6254 na dionici Sustjepan Komolac (ulica Draginje i Ogarići) i obratno, zbog čega će biti uvedena i privremena regulacija prometa.

Kako je već ranije najavljivano, od 14 do 17 dio prometa od stope Mosta do ACI marine bit će zatvoren od 14 do 16 sati, a između 15 do 17 sati dio prometa između Radeljevića i kružnog toka na Solskoj bazi.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist