DuList IN

DVOSTRUKI UŽITAK Punčke i Quasarr potvrdili kvalitetu

DVOSTRUKI UŽITAK Punčke i Quasarr potvrdili kvalitetu

Grupe Punčke i Quasarr po prvi put su sinoć nastupili zajedno kao ‘double bill’ na koncertu u predivnom parku Orsula.

Ova zanimljiva kombinacija indie rocka i electro popa premijerno je spojena baš za svirku u jednom od najimpersivnijih otvorenih koncertnih prostora ne samo u Hrvatskoj nego u cijeloj regiji. S pozornice s Dubrovnikom u pozadini Punčke i Quasarr pokazali su zbog čega su među najtraženijim domaćim bendovima ove godine.

Punčke su na Orsulu stigle u sklopu svoje impresivne ljetne turneje koja ih, između ostalih, dovodi i na pozornice Exita, Szigeta, Špancirfesta, Superuha te klubova i festivala u Sinju, Hvaru, Čitluku, Grazu i Beču. Djevojke su svoje “Sunčano s povremenom naoblakom” odsvirale i kao predgrupa Queens Of The Stone Age na dva zapažena koncerta u Ljubljani i Zagrebu. Kad se svemu navedenom doda više desetaka nastupa od početka godine jasno je da su u Dubrovnik Anja, Ruby I Lucija stigle kao trenutno najtraženiji bend naše scene.

Odličan kontrapunkt gitarama Punčki bio je slojevit pop zvuk riječkog Quasarra, benda koji je među dubrovačkim ljubiteljima glazbe oduvijek bio posebno cijenjen. Quasarr trenutno radi na trećem studijskom albumu na kojem će predstaviti svjež, rekonstruiran zvuk. Nove materijale najavili su sjajni singlovi “Sjene” i “Ljubav”, duet s Josipom Lisac koji je osvojio Porin za Najbolju vokalnu suradnju. Uz radijske uspjehe grupa je početkom svibnja rasprodala Mali pogon Tvornice kulture što se odličan pokazatelj novog uzleta popularnih Riječana.

Foto: Fjaka (PO)

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist