Natrag
20.4.2019 02:32

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dvoje djece glumilo jezive klaunove pokraj OŠ Mokošica

20.10.2016 @ 12:17 Dulist Crna kronika

Podijelite:

Dubrovačka policija potvrdila je u četvrtak kako su u srijedu navečer intervenirali u predgrađu Mokošica nakon dojave o dvije osobe maskirane u klaunove koji straše ljude pokraj tamošnje osnovne škole, a prema riječima glasnogovornice Andrijane Biskup riječ je o dvoje djece mlađe od 14 godina.
– Možemo potvrditi da smo sinoć zaprimili dojavu o pojavi dvije osobe maskirane u klaunove na području Mokošice. Utvrđen je njihov identitet, radi se o dvoje djece mlađih od 14 godina. U ovom slučaju nisu pronađeni elementi prekršaja ili kaznenog djela – rekla je Biskup te dodala kako je policija obavijestila nadležne odgojno-obrazovne institucije i roditelje maloljetnika.
Fenomen klaunova koji straše ljude počeo je prvo u SAD-u, a potom se proširio na Veliku Britaniju i na dio ostalih zemalja u Europi. Njihova pojava zabilježena je tako i u Švedskoj, ali i Sloveniji, a na društvenim mrežama objavljene su brojne fotografije i svjedočanstva o osobama maskiranim u klaunove koji straše ljude mašući noževima, palicama i drugim hladnim oružjem.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana