Crna kronika

Dvoje djece glumilo jezive klaunove pokraj OŠ Mokošica

Dvoje djece glumilo jezive klaunove pokraj OŠ Mokošica

Dubrovačka policija potvrdila je u četvrtak kako su u srijedu navečer intervenirali u predgrađu Mokošica nakon dojave o dvije osobe maskirane u klaunove koji straše ljude pokraj tamošnje osnovne škole, a prema riječima glasnogovornice Andrijane Biskup riječ je o dvoje djece mlađe od 14 godina.
– Možemo potvrditi da smo sinoć zaprimili dojavu o pojavi dvije osobe maskirane u klaunove na području Mokošice. Utvrđen je njihov identitet, radi se o dvoje djece mlađih od 14 godina. U ovom slučaju nisu pronađeni elementi prekršaja ili kaznenog djela – rekla je Biskup te dodala kako je policija obavijestila nadležne odgojno-obrazovne institucije i roditelje maloljetnika.
Fenomen klaunova koji straše ljude počeo je prvo u SAD-u, a potom se proširio na Veliku Britaniju i na dio ostalih zemalja u Europi. Njihova pojava zabilježena je tako i u Švedskoj, ali i Sloveniji, a na društvenim mrežama objavljene su brojne fotografije i svjedočanstva o osobama maskiranim u klaunove koji straše ljude mašući noževima, palicama i drugim hladnim oružjem.

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist