Natrag
17.2.2019 15:02

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dvije provale u svega tri sata

21.2.2013 @ 15:08 Andrea Falkoni Račić Crna kronika

Podijelite:

Čak dvije provale (jedan pokušaj) dogodile su se u Dubrovniku u svega tri sata.

Prvi pokušaj provale dogodio se 20. veljače oko 21,20 u Vojnovićevoj ulici. Prema izvješću policije, policajci su u pokušaju provale zatekli 14-godišnjaka i 15-godišnjaka iz Dubrovnika. Oni su polugom nasilno pokušali otvoriti vanjski hladnjak ispred kioska poduzeća „Tisak“. Zbog počinjenog kaznenog djela teška krađa u pokušaju protiv 15-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu dok protiv 14-godišnjaka slijedi opće posebno izvješće.

Druga provala dogodila se noćas oko 00,45 sati u Ulici od Puča gdje je provaljeno u obrtničku radnju iz koje je otuđeno oko 400 kuna. Policijski službenici ubrzo su uhitili dvojicu mladića u dobi od 18 i 19 godina koji su privedeni u prostorije policije. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su isti počinitelji navedene provale te će tijekom dana uz kaznenu prijavu biti predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

 

Komentari





O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana