Natrag
16.2.2019 00:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dvije osobe poginule kod Brsečina

27.7.2012 @ 22:08 Andrea Falkoni Račić Crna kronika
8;8

Podijelite:

Preminula je i druga osoba koja je nakon što se dogodila teška prometna nesreća oko 15,30 kod Velikih žala prebačena u dubrovačku bolnicu.

Doznajemo kako je riječ o ženskoj osobi iz osobnog automobla karlovačkih registracijskih oznaka u vlasništvu rent-a-car tvrtke čiji je vozač poginuo na licu mjesta. U vozilu rent-a-car bilo je troje putnika, a neslužbena je još uvijek informacija kako je riječ o stranim državljanima. 

Kako su izvijestili iz PU dubrovačko-neretvanske do prometne nesreće s tragičnim posljedicama došlo je prilikom sudara osobnog vozila karlovačkih registracijskih oznaka i teretnog vozila splitskih registracija. 

Teške tjelesne ozljede zadobile su dvije osobe iz teretnog vozila. Nakon što je bio zatvoren, promet je na magistrali pušten u oba smjera. Očevidom je rukovodio nadležni državni odvjetnik.

 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana