Crna kronika

Dvije Bugarke ‘operirale’ po Gradu, ukrale torbicu i novčanik

Dvije Bugarke 'operirale' po Gradu, ukrale torbicu i novčanik

Dvije državljanke Bugarske će ovog četvrtka biti dovedene pritvorskom nadzorniku zbog sumnje u krađu torbice i novčanika.

Naime, nakon što su 1. srpnja u Policijsku postaju Dubrovnik pristupile dvije strane državljanke koje su prijavile krađu torbice i novčanika, provedeno je kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena sumnja da su navede krađe počinile dvije državljanke Bugarske, koje su uhićene tijekom jučerašnjeg dana.

Jedna od njih, 28-godišnjakinja se sumnjiči da je 1. srpnja u jednoj suvernirnici na području povijesne jezgre, iskoristivši trenutnu gužvu u trgovini, ukrala torbicu na štetu državljanke Južnoafričke republike. Drugoosumnjičena, 25-godišnja bugarska državljanka se sumnjiči da je istog dana, na području Pila, počinila kazneno djelo krađe na štetu državljanke Malezije, otuđivši joj novčanik s karticama i novcem iz torbe koju je nosila preko ramena.

Državljanke Bugarske će uz kaznene prijave tijekom današnjeg dana biti dovedene pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist