Sport

Dva igrača Squarea dobili poziv u reprezentaciju

Dva igrača Squarea dobili poziv u reprezentaciju

Uoči samog starta nove sezone 1. HMNL stižu odlične vijesti iz HNS-a za MNK Square.

Naime, Hrvatska futsal reprezentacija u nedjelju, 20. rujna ima zakazano okupljanje u Novigradu nakon čega će u utorak I srijedu odigrati dvije pripremne utakmice protiv reprezentacije Italije. Izbornik Mato Stanković pozvao je 17 igrača, a među kojima su i dva igrača Squarea, Maro Đuraš i Marinko Šamija.

Veliki je ovo uspjeh Kluba koji za svoj cilj ima afirmaciju mladih snaga koji su već sada svojim doprinosom I zalaganjem na terenu zaslužili poziv u seniorsku reprezentaciju.

– Izbornik je promišljeno odabrao one mlade – najbolje. Ovaj put je uz Mara Đuraša poziv zaslužio Marinko Šamija koji je svojim pristupom I zalaganjem u Češkoj pokazao da se na njega može uvelike računati. Pokazao je odličan dojam, odlično napreduje, a danas – sutra će nas i Đuraš, Šamija te niz ostalih kvalitetnih mladih igrača predstavljati u svijetu u kockastom dresu. Izbornik, ja i stružni stožer se odlučio da napravimo smjenu generacija iz U-21 u seniore da kroz godinu-dvije nauče sve što se traži od njih, a pri tome mislim na kompletnu igru reprezentacije – riječi su Marinka Mavrovića, trenera Squarea i pomoćnog izbornika reprezentacije Hrvatske koji ne krije veliko oduševljenje ovom radnosnom vijesti za Klub, ali i njegove navijače..

Cilj kluba i Uprave je afirmacija mladih snaga, a sigurnim korakom prema tom cilju već rade Maro Đuraš i Marinko Šamija!

Sigurno je ova vijest veliki poticaj svima da dođu podržati Squarea u petak u još većem broju! Podržite mlade nade, podržite Square, u petak od 19 u dvoboju protiv MNK Solin!

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist