DuList PROMOGrad

DURA Objavljen javni poziv za subvencionirano korištenje poslovnih prostora

DURA Objavljen javni poziv za subvencionirano korištenje poslovnih prostora

Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA objavila je Javni poziv za prikupljanje zahtijeva za subvencionirano korištenje poslovnog prostora.

Poduzetnički inkubator „Tvornica ideja”, poduzetnicima početnicima, osim prostora omogućuje tehničku podršku i različite usluge poput računovodstvenih i marketinških usluga te programe edukacija i savjetodavne pomoći za pronalaženje financijskih sredstava putem nacionalnih i međunarodnih fondova koje bi im mogle pomoći u rastu i razvoju poslovanja.

Prostor poduzetničkog inkubatora sastoji se od 12 novouređenih ureda, a korisnicima je na raspolaganju i „co-working„ prostor kao i dvorane za sastanke, prezentacije i edukacije. Zakupnina za poslovne prostore usklađena je s tržišnom cijenom, a subvencionirane cijene najma ovise o vremenu provedenom u inkubatoru.

Na ovaj način inkubirana poduzeća dobivaju potrebnu podršku da pokrenu svoju djelatnost bez velikih tehničkih i administrativnih troškova, djeluju u poslovnoj atmosferi okruženi drugim poduzećima u nastanku i DURA-om kao savjetodavnim tijelom te na taj način sudjeluju u gospodarskom razvoju područja i smanjenju nezaposlenosti u regiji.

Prostor inkubator realiziran je sredstvima Ministarstva poduzetništva i obrta i Grada Dubrovnika.
Za više informacija posjetite www.dura.hr, a za sva pitanja kontaktirajte Marijanu Puljas, stručnu suradnicu DURA-e na 020/640 271, 099 536 12 71 ili na e-mail: mpuljas@dura.hr

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović