Natrag
24.4.2019 08:02

facebook

twitter

google

rss

dulist

DURA Objavljen javni poziv za subvencionirano korištenje poslovnih prostora

27.8.2014 @ 12:46 Dulist duList PROMO / Grad

Podijelite:

Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA objavila je Javni poziv za prikupljanje zahtijeva za subvencionirano korištenje poslovnog prostora.

Poduzetnički inkubator „Tvornica ideja”, poduzetnicima početnicima, osim prostora omogućuje tehničku podršku i različite usluge poput računovodstvenih i marketinških usluga te programe edukacija i savjetodavne pomoći za pronalaženje financijskih sredstava putem nacionalnih i međunarodnih fondova koje bi im mogle pomoći u rastu i razvoju poslovanja.

Prostor poduzetničkog inkubatora sastoji se od 12 novouređenih ureda, a korisnicima je na raspolaganju i „co-working„ prostor kao i dvorane za sastanke, prezentacije i edukacije. Zakupnina za poslovne prostore usklađena je s tržišnom cijenom, a subvencionirane cijene najma ovise o vremenu provedenom u inkubatoru.

Na ovaj način inkubirana poduzeća dobivaju potrebnu podršku da pokrenu svoju djelatnost bez velikih tehničkih i administrativnih troškova, djeluju u poslovnoj atmosferi okruženi drugim poduzećima u nastanku i DURA-om kao savjetodavnim tijelom te na taj način sudjeluju u gospodarskom razvoju područja i smanjenju nezaposlenosti u regiji.

Prostor inkubator realiziran je sredstvima Ministarstva poduzetništva i obrta i Grada Dubrovnika.
Za više informacija posjetite www.dura.hr, a za sva pitanja kontaktirajte Marijanu Puljas, stručnu suradnicu DURA-e na 020/640 271, 099 536 12 71 ili na e-mail: mpuljas@dura.hr

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana