Kultura

Duo MarGo vas vodi na glazbeno putovanje djelima Piazzolle, Bartóka i Villa-Lobosa

Duo MarGo vas vodi na glazbeno putovanje djelima Piazzolle, Bartóka i Villa-Lobosa

Duo MarGo kojeg čine gitarist Goran Perišić i violinist Marko Simović nastupit će u sklopu ciklusa Dubrovačko glazbeno proljeće u utorak, 14. svibnja. Koncert će se održati u Kneževom dvoru s početkom u 21 sat.

Neklasični sastav dua MarGo, gitara i violina prema procjeni kritičara, svojim temperamentom, kombinacijom ovih instrumenata te bogatim repetoarom kojim vladaju, u rasponu od renesanse pa do današnjih autora, predstavljaju pravo osvježenje, kako za same izvođače, tako i za publiku koja ovaj duo prihvaća s oduševljenjem.

Zanimljivi duo koji zajedno nastupa od 2007. godine dubrovačku će publiku odvesti na pravo glazbeno putovanje, a program je sljedeći:

H. V. Lobos: Bachianas Brasileiras (Bach na brazilski način)

A. Piazzolla: Povijest tanga

B. Bartók: Rumunjski plesovi

Ulaznice su dostupne u uredu Dubrovačkog simfonijskog orkestra radnim danom od 9 do 14 sati, u Luži, u gift shopu Dubravka na Pilama i agenciji Perla Adriatica na Pločama. Ulaznice se mogu kupiti i pred ulazom sat vremena prije početka koncerta, a popusti za građane mogu se ostvariti isključivo na blagajni Orkestra. Za više informacija kontaktirati broj na 417 110.

Pročitajte još

GIMNAZIJALCI U POSJETU UMJETNIČKOJ GALERIJI Razgledali izložbu ‘Vidljive’

Ivana Mijić Vulinović

FRANO MAŠKOVIĆ VEČERAS I SUTRA U BURSI U predstavi ‘Na dnu oceana postoje neki svjetovi’

Dulist

[FOTO] Srednjoškolci se na zabavan način upoznavali s baštinom Dubrovnika

Dulist