DuList IN

#DuListovđardin SVE NA JEDNOM MJESTU Jedini Vrtlar vašeg đardina

Unesite boje u vaš đardin ili na taracu te posjetite Vrtlarov rasadnik koji je procvjetao u punom smislu te riječi. Pronađite bilje iz široke ponude rasadnika te se ujedno savjetujte i educirajte o pravilnoj njezi odabrane sadnice.

Ono što najbolje uspijeva i krasi naše mediteranske vrtove su ruže, vodenice, hortenzije i jasmin. Pelargonije su vrlo jednostavne za održavanje, a vrlo atraktivne te pogodne i za uzgoj u grastama pa tako osim taraca mogu uljepšavati i balkone. Ukoliko pak želite uzgojiti aromatične biljke čija ćete ljekovita svojstva koristiti u domaćinstvu, Vrtlar ima na raspolaganju mentu, bosiok, ruzmarin i lavandu.

Svi željni privatnosti mogu poraditi na živoj ogradi različitih živica kao što su dubčac, pitospora, kalina ili fotinija ili posaditi grmove poput abelije ili lagerstremije. Sve to i mnogo više može se pronaći u Vrtlarovom rasadniku, a pozivom na broj 0800 370 370 možete provjeriti dostupnost neke sadnice i bespatno je naručiti na kućnu adresu.

Vrtlar Dubrovnik
@vrtlardubrovnik

Pročitajte još

BOGAT LJETNI PROGRAM Kino Slavica ugostit će Massima i Vlatka Stefanovskog

Dulist

U KUĆI BUKOVAC Mališani na radionicama robotike i programiranja bez ekrana

Dulist

FESTIVAL MEDITERANSKOG FILMA Sa splitskih Bačvica u dubrovačko kino Jadran

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija