DuList IN

DULISTOV STREET MAKEOVER Helena Galjer postala je model!

DULISTOV STREET MAKEOVER Helena Galjer postala je model!

Ana Vukas, makeup and hair artist, pokrenula je nedavno u suradnji s DuListom rubriku koja nosi ideju ‘street makeovera’, a koji se održao u caffe baru Fashion protekle subote.

Helena Galjer, naša sugrađanka, iako je prvi put stala pred profesionalku Anu Vukas, brzo se snašla – odmah je pristala biti model, unatoč tome što se ne šminka i ovo joj je prvo profesionalno šminkanje. No, ipak je izrazila želju naučiti nekoliko trikova, koje je Ana rado podijelila s njom, ali i s čitateljicama DuLista… Stoga su, uz kavu u Fashiona, krenuli smo s prvim makeoverom.

– Počela sam sa šminkom, to jest s očima. Na njih sam stavila bež, tirkizno i smeđe sjenilo. Tirkiznu sam odabrala budući da je Helena nosila na sebi tuniku te boje. A tirkizna je uvijek IN ljeti i svima stoji super, a posebno plavokosima kao što je Helena – kaže Ana, te dodaje dalje:

– Na licu sam radila blago konturiranje tekućim puderima, blago konturiranje lica, kako bih Heleni omogućila sjajan i blistav izgled lica – kaže.

Ljeti je uvijek jednostavno pobrinuti se za frizuru, no ipak, postoji nekoliko jednostavnih ljetnih frizura.
– Kosu sam podigla u ‘neurednu’ punđu i na lice ostavila samo par pramenova da neuredno padaju, odnosno kako bih ostavila ‘soft’ dojam – kao da se sama poigrala sa kosom u pet minuta. Kosu sam podigla jer ima prelijepo lice kojeg je poklopila, a i vani je vruće, tako da je puno lakše kad je kosa pomaknuta – ističe Ana, koja dodaje i kako je od proizvoda prvo stavila Orising biljni serum na cijelu dužinu, a kosu je učvrstila Macadamia control sprayem.

Inače, Ana koristi proizvode za njegu kose koji se mogu nabaviti u trgovini sponzora ove ruborike, MP PROFESSIONAL na adresi Od Batale 2e (ispod Osnovne škole Lapad). Sve informacije oko proizvoda možete dobiti na broj telefona 020 612 351 ili mobitela 095 847 4720.

Istaknimo još nekoliko proizvoda koje je Ana koristila. Tu su:

MACADAMIA Healing Oil Spray – izuzetno lagan sprej koji se trenutačno apsorbira u kosu, ne čini kosu teškom te joj vraća zdrav izgled zaštitu i sjaj. Sadrži UV filtere za zaštitu od štetnog utjecaja sunca za vasu kosu.

MACADAMIA Control Spray – izuzetno brzo sušeći suhi lak za kosu. Sadrži ulje makadamije i argana, kosi daje izuzetan sjaj i njegu ne ostavljajući tragove. ovaj suhi lak na sljepljuje kosu i daje anti-friz učinak.

ORISING BILJNI SERUM ZA ISPUCALE VRHOVE – ovaj serum sprečava pojavu ispucanih vrhova vraća čvrstoću kose, te dodaj izuzetan sjaj.

MACADAMIA NO-TANGLE ČETKA – četka ima posebno dizajnirane silikonske iglice, neravnomjerno raspoređene koje olakšavaju raščešljavanje, ne čupa, te ne lomi kosu.

Svi ovi proizvodi uljepšali su ionako lijepu Helenu, koja je nakon ‘brzinskog’ street makeovera odlučila s prijateljicama prošetati do grada… A mi već idućeg tjedna nastavljamo s novim ‘street makeoverom’!

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist