Natrag
20.4.2019 03:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

DULIST VAS DARUJE Najbržima ‘Posljednja prva supruga’

5.8.2014 @ 22:41 Dulist Zanimljivosti

Podijelite:

DuList u suradnji s Mozaik knjigom daruje svoje čitateljice i čitatelje romanom „Posljednja prva supruga“ autorice Dorothee Benton Frank.

Posljednja prva supruga nevjerojatno je zabavan, ali i životno istinit roman koji uspješno sabire na jednom mjestu sve dvojbe, frustracije, radosti i želje suvremene žene i njezine obitelji. Leslien novi život pun ledenih koktela, glasnoga smijeha, grešnih iskušenja i gorkastih sjecanja odjednom ce postati neponovljiv doživljaj koji ce je staviti na veliku kušnju.

Leslie i Wes naizgled su solidan bračni par. Djeca su im odrasla, novca imaju dovoljno… čini se da žive ugodno kao i svi, njima slični, bračni parovi. No kad Leslie shvati da je ostala jedina prva supruga u njihovom društvu s kojim su provodili vrijeme i putovali te da su drugi muškarci svoje prve supruge zamijenili mlađima i atraktivnijima, ona ce se zapitati zašto su to učinili i sprema li se na sličan potez i njezin suprug. Spakirat ce stvari i otputovati u posjet bratu gdje ce pokušati shvatiti odakle, zapravo, dolazi i kamo, na kraju, želi krenuti.
Nagradno pitanje glasi: Gdje će Leslie otputovati kako bi preispitala svoj život?
Odgovorite točno na pitanje, pošaljite nam Vaše ime, prezime, adresu i kontakt na info@dulist.hr, uz naznaku „knjiga na dar“. Tri čitateljice ili čitatelja nagradit ćemo ovim osvježavajućim romanom.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana