DuList PROMO

DULIST PREDSTAVLJA: SUZUKI VITARA S – gradski terenac odvažnog karaktera

Gradsko vozilo, a u isti mah i snažni terenac. Tim se performansama može pohvaliti Suzuki svojom Vitarom S, automobilom za kojim nam sve češće zapinje oko na gradskim prometnicama.

Baš taj, najsnažniji i najbogatije opremljeni model S, pokreće 1,4-litreni BoosterJet turbo benzinac, a ovisno o željama vozača može doći u kombinaciji s pogonom na sve kotače, kao i s automatskim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa.

Ovaj Suzukijev kompaktni SUV s turbo pogonom dobio je na sportskom karakteru s direktnim ubrizgavanjem snage 140 KS. Obujam mu je s 1586 ccm reduciran na 1373 „kubika“, a osnažen za 20 konjskih snaga.

Do „stotke“ mu treba 9,5 sekundi uz najveću brzinu od 200 km/h, a još se može pohvaliti i relativno povoljnom potrošnjom. Prema tvorničkim podacima izvan grada ovaj automobil trošit će u prosjeku 4,7 litara na 100 kilometara, a u gradskoj vožnji ‘gucnut’ će tek nešto više – 6,1 litru na 100 kilometara.

Na prvi pogled Vitara S se od svojih prethodnika razlikuje po prednjoj kromiranoj masci s pet otvora. Novi izgled nastao je po uzoru na masku konceptnog modela iV-4 koji je predstavljen 2013. na prestižnom frankfurtskom salonu automobila. Vitara S dostupna je u sedam boja, a posebno atraktivne su i njene dvije dvobojne kombinacije. U crvenu karoseriju s crnim krovom ćete se zaljubiti na prvi pogled.

Kako bi i u unutrašnjosti postigli sportski dojam, zaslužna su sjedala od brušene kože prošivena sa crvenim koncem kao i koža na ručnoj kočnici i upravljaču. Vitara S ‘prošarana’ je crvenim detaljima čime se postigla sportska privlačnost.

Nabrijani dojam ovog modela Suzukijevog kompaktnog SUV-a pojačavaju LED glavna svjetla, te halogena duga svjetla, kao i ljepši crni naplatci.

Uz kvalitetu i pouzdanost Vitara S privlači i povoljnom cijenom. Za osnovni model s prednjim pogonom i benzincem od 120 KS izdvojit ćete 14.640 eura, dok Vitara S s novim turbobenzincem od 140 KS i najbogatijim paketom opreme košta 19.680 eura.

Upravo ove performanse Vitare S mogu se isprobati u Autosalonu Suzuki koji se nalazi na adresi Josipa Kosora 18 u Hladnici. Najaviti se može da broj telefona 020 313 636.

 

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija