DuList PROMO

DULIST PREDSTAVLJA: SUZUKI VITARA S – gradski terenac odvažnog karaktera

DULIST PREDSTAVLJA: SUZUKI VITARA S - gradski terenac odvažnog karaktera

Gradsko vozilo, a u isti mah i snažni terenac. Tim se performansama može pohvaliti Suzuki svojom Vitarom S, automobilom za kojim nam sve češće zapinje oko na gradskim prometnicama.

Baš taj, najsnažniji i najbogatije opremljeni model S, pokreće 1,4-litreni BoosterJet turbo benzinac, a ovisno o željama vozača može doći u kombinaciji s pogonom na sve kotače, kao i s automatskim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa.

Ovaj Suzukijev kompaktni SUV s turbo pogonom dobio je na sportskom karakteru s direktnim ubrizgavanjem snage 140 KS. Obujam mu je s 1586 ccm reduciran na 1373 „kubika“, a osnažen za 20 konjskih snaga.

Do „stotke“ mu treba 9,5 sekundi uz najveću brzinu od 200 km/h, a još se može pohvaliti i relativno povoljnom potrošnjom. Prema tvorničkim podacima izvan grada ovaj automobil trošit će u prosjeku 4,7 litara na 100 kilometara, a u gradskoj vožnji ‘gucnut’ će tek nešto više – 6,1 litru na 100 kilometara.

Na prvi pogled Vitara S se od svojih prethodnika razlikuje po prednjoj kromiranoj masci s pet otvora. Novi izgled nastao je po uzoru na masku konceptnog modela iV-4 koji je predstavljen 2013. na prestižnom frankfurtskom salonu automobila. Vitara S dostupna je u sedam boja, a posebno atraktivne su i njene dvije dvobojne kombinacije. U crvenu karoseriju s crnim krovom ćete se zaljubiti na prvi pogled.

Kako bi i u unutrašnjosti postigli sportski dojam, zaslužna su sjedala od brušene kože prošivena sa crvenim koncem kao i koža na ručnoj kočnici i upravljaču. Vitara S ‘prošarana’ je crvenim detaljima čime se postigla sportska privlačnost.

Nabrijani dojam ovog modela Suzukijevog kompaktnog SUV-a pojačavaju LED glavna svjetla, te halogena duga svjetla, kao i ljepši crni naplatci.

Uz kvalitetu i pouzdanost Vitara S privlači i povoljnom cijenom. Za osnovni model s prednjim pogonom i benzincem od 120 KS izdvojit ćete 14.640 eura, dok Vitara S s novim turbobenzincem od 140 KS i najbogatijim paketom opreme košta 19.680 eura.

Upravo ove performanse Vitare S mogu se isprobati u Autosalonu Suzuki koji se nalazi na adresi Josipa Kosora 18 u Hladnici. Najaviti se može da broj telefona 020 313 636.

 

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist