DuList IN

DULIST IN ĐIR Koje su sve slavne ‘face’ posjetile Dubrovnik ovog ljeta?

DULIST IN ĐIR Koje su sve slavne ‘face’ posjetile Dubrovnik ovog ljeta?

Dubrovnik je već Dugo vremena prepoznat kao top destinacija za ljetovanje. Nije ni čudno da se tako, osim nebrojeno mnogo ‘kruzeraša’, veliki broj celebritya i sportaša odlučilo posjetiti ‘biser Jadrana’ tijekom ljeta.

Od stranih zvijezda poput U2-a ili Ivanke Trump pa sve do domaćih zvijezda poput Severine ili Elle Dvornik – Dubrovnik je bio lokacija koja se nije smjela propustiti. Možda najzapamćeniji posjet Dubrovniku svjetski poznatih osoba je ipak onaj članova benda U2. Rečenica ‘Night before Edges birthday!’ uz sliku Cavtata nije samo objavila ljetovanje The Edge-a i Adama Claytona u Hrvatskoj već je pokrenula pravu U2-maniju po društvenim mrežama. Nedugo iza manija je dosegla vrhunac, kada se za posjetu Lijepoj Našoj odlučio i frontman benda Bono Vox! Bono je odmah zapažen te je uz osmijeh spremno pozirao s fanovima i šetao Cavtatom, no nisu svi bili jedanko raspoloženi za medijsku pažnju. Tako su u svojoj posjeti Ivanka Trump i Wendi Deng Murdoch sa svojim prijateljima tražile samo malo mira, te se od njih za Dubrovnik čuo samo kratak komentar ‘It’s fabulous’. Ivanka je kćer kontroverznog predsjedničkog kandidata u SADu, Donalda Trumpa, a Wendi je široj javnosti postala poznata kada su neki tabloidi naveli kako je baš ona ljubav ruskog predsjednika Putina. Dubrovnik je također posjetio i popularni talijanski tenor Andrea Bocelli, koji je snimao reklamu za telekomunikacijskog giganta na Stradunu i mostu, a u pauzama od snimanja družio se sa svim fanovima.

ivanka-trump-3

Instagram ljepotice i krasne fotke Ruska manekenka, glumica i Tv prezenterica Victoria Anatolevna Bonya pohvalila se na svom Instagram profilu ljepotama juga Hrvatske, te je na društvenim mrežama svima podijelila svoju ljubav prema Hrvatskoj. Prelijepa Ruskinja nije jedina koja je ostala očarana ljepotama našeg grada.

Svjetski poznata fitness trenerica i model Katya Elise Henry, čiju su stražnjicu brojni portali prozvali ‘najljepšom na svijetu’, provela je nekoliko dana odmarajući se u našem gradu. Našoj publici malo manje poznat, ali zvijezda Bollywooda, Kunal Khenu je također iskoristio priliku za ljetovanje u Dubrovniku gdjeje odmor proveo – slikavajući mačke! Za kraj, jedna prekrasna ‘mačka’, Shani Hazan, izraelska Miss 2012., odmarala se na grčkom otoku Krfu, ali se odlučila krenuti i put Grada, gdje je također snimila zamamne fotografije. Glumci i glazbenici nisu jedini koji su se tijekom ljeta našli u Dubrovniku. Povodom snimanja serije ‘Croatia’s finest’ za National Geographic Dubrovnik je posjetio i britanski masterchef Dhruv Baker. Priliku za odmor na Jadranu, ali i istraživanje, iskoristio je i američki modni bloger Adam Gallagher, poznat po svom modnom blogu ‘I AM GALLA’. Uz svoj tradicionalni ‘Pozdrav Ljetu’ Ana Rucner ovog je puta sa sobom povela i i vrhunskog mladog glazbenika u usponu, Olivera Poolea.

Ana Rucner and Oliver Poole (1)

Sportske ‘face’ Teško bi bilo pričati o poznatim osobama koje su bile u Dubrovniku ovo ljeto, a da se ne prisjetimo svih sportskih zvijezda koje također nisu mogle odoljeti čarima našeg Grada. Luki Modriću Dubrovnik nije novost. 2012. posjetio je Cavtat, lani se odmarao s obitelji u Dubrovniku, a ove godine svoje oduševljenje Gradom podijelio je sa svojim suigračem Sergiom Ramosom. Klupski kolege u Real Madrida odlučili su se zajedno odmoriti od Europskog prvenstva te su večerali u dubrovačkom restoranu Portrait. Osim njega posjetili su nas i nogometaši drugih svjetskih klubova. Iz Juventusa je stigao Sami Khedira koji se na Cavi odmarao sa svojim bratom i prijateljima.

sami-khedira

Također nas je posjetila zvijezda engleskog Manchester Uniteda, Ander Herrera, koji je svoj posjet objavio na Instagramu. Popularni nogometaš engleskog Chelsea John Terry još je jedan nogometaš koji je s obitelji uživao u ljepotama Cavtata. Naime, nakon što su obišli Nacionalni park Krku i Šibenik, a potom i Mljet, obitelj Terry odlučila je posjetiti i naš kraj. Inače, Terry je također u Cavtatu proslavio i devetu godišnjicu braka sa svojom suprugom Toni, s kojom ima blizance. Prava senzacija na društvenim mrežama nastala je kad je hrvatski nogometni reprezentativac Marko Pjaca, trenutno igrač Juventusa, objavio sliku s odmora, u ugodnom društvu na popularnoj plaži Pasjača. Ivan Perišić, također hrvatski reprezentativac, ‘uhvaćen’ je kamerom osoblja Wine bara Matuško. Perišić je prođirao preko Prijekog u opuštenom izdanju, sa svojom preslatkom kćerkicom.

Osim odmora s obitelji Perišiću su se pridružili i nogometaši Nikola Kalinić, te Edin Džeko, inače čest posjetitelj Dubrovnika. Trojac je to aseva koji je prođirao Gradom, sjeo u kafić i uživao u toplim dubrovačkim večerima. Zvijezda NBA lige, košarkaš, Dubrovčanin Mario Hezonja također je odlučio ovog ljeta posjetiti svoj Grad. Hezonja je uživao u nastupu Linđa na Igrama ispred Crkve svetog Vlaha u društvu svoje majke i bake. Ne najavljuju svi svoj dolazak ‘na sva zvona’, pa je tako jedna od najvećih zvijezda svjetskog rukometa svih vremena, Kiro Lazarov, stigao poprilično tiho i nenametljivo. Kiro se ušuljao u Revelin, u pratnji bivšeg igrača Barcelone i trenera Zagreba, Senjanina Maglajlije. U Revelinu, u dobrom raspoloženju, zamijećen je i osvajač Wimbledona 2001. Goran Ivanišević. Nakon ludovanja po Mljetu domjenak nakon otvaranja Ljetnih Igara posjetio je i naš trofejni skijaš Ivica Kostelić.

kostelic skijasi mljet

Domaće ‘snage’ Veliki broj domaćih celebritya je dobro upoznat s ljepotama Dubrovnika, pa tako ni ovo ljeto nisu izostali posjeti slavnih Hrvata i Hrvatica. Jedan od najpopularnijih balkanskih parova, Severina i Igor Kojić, prošetali su se Gradom ovog ljeta. Naša Dubrovkinja i prvi hrvatski ‘plus size’ model, Lucija Lugomer, više puta ovog ljeta pohvalila se svojim tijelom, ali i ljetovanjem u Dubrovniku na društvenim mrežama. Hrvatska zvijezda poznata i izvan okvira Hrvatske, Ella Dvornik, je ‘partijala’ sa svojim zaručnikom Charlesom na ovogodišnjem CMA festivalu na Banjama.

ella-dvornik

Svoje mjesto pod suncem u Gradu tražila je i hrvatska vizažistica i dizajnerica Žana Jurišić. Pohvalila se time objavom brojnih fotografija na Instagramu na kojim se vidi kako uživa u svom dubrovačkom odmoru. Atraktivna voditeljica Nikolina Pišek s obitelji ljetovala je na jednom Elafitskom otoku gdje je stigla nakon odmora u Francuskoj. Slikala se kako uživa u vožnji brodom pokazavši pritom duboki dekolte, a u pozadini se vidio Dubrovnik. Bojan Jambrošić ove godine je Dubrovniku posjetio ležerno – prošlo ljeto snimao je spot u Gradu, a ove godine je, kako kaže, ‘samo uživanje’. Iva Šulentić je posjetila Dubrovnik u više navrata, a pohvalila se na Instagramu kako se tijekom svog boravka u Dubrovniku uspjela popeti na legendarnog maskerona na pročelju samostana Male Braće.

iva sulentic maskeron

HRT-ova urednica i voditeljica Nevena Rendelli nakon udaje za snimatelja i fotografa Maka Vejzovića svoj medeni mjesec provela je na jugu Hrvatske. Točnije, gospođa Rendelli Vejzović sa svojim drugim suprugom odmarala se u Dubrovniku, Konavlima i na Pelješcu, a na svom Instagram profilu objavila je fotografije iz Žuljane i Doline Neretve. Dubrovnik malim koracima postaje top destinacija za sve više poznatih i slavnih.

Tko zna koliko se još celebritya provuklo ‘ispod radara’ ovoga ljeta, ali jedno je sigurno – u Dubrovnik se mora!

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist