Natrag
22.2.2019 05:26

facebook

twitter

google

rss

dulist

DULIST I KMD DARUJU Osvojite karte za izvedbe ‘Odjenuti gole’ 7. i 8. prosinca

6.12.2018 @ 10:10 Dulist Kultura

Podijelite:

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana DuList i Kazalište Marina Držića, a u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala, najbržem čitatelju daruje po dvije karte za izvedbe ‘Odjenuti gole’ 7. i 8. prosinca.

Pošaljite Vaše ime, prezime i kontakt na nagradna@dulist.hr i možda baš Vi provedete ugodan vikend u našem teatru!

Dubrovački zimski festival je započeo proteklog tjedna a time i niz programa po promotivnim cijenama u Kazalištu Marina Držića. Ovaj vikend su sve izvedbe bile popunjene do posljednjeg mjesta, a teatar Vas očekuje sa sjajnim predstavama i narednih dana! ‘Odjenuti gole’ prema tekstu Luigija Pirandella je na rasporedu 7. & 8. prosinca s početkom u 19:30h uz promotivnu cijenu ulaznice od 30kn u sklopu DZF-a. Rezervacije na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kmd.hr

‘Odjenuti gole’ u režiji talentirane mlade redateljice Marine Pejnović uključuje sve Pirandellove postupke koje inače koristi te se također naslanja na novelu ‘Tragedija jednog lika’. Prva rečenica je ‘stara mi je navika svake nedjelje popodne primati i saslušavati likove svojih budućih novela’, koja zbilja predočava i rastvara jedna prostor igre i ludens – meta teatralnost – što je ispred zastora, a što iza, kad je netko lik, a kad osoba.

IGRAJU: Ersilia Drei – NIKA LASIĆ, Franco Laspiga – BERNARD TOMIĆ, Grotti – HRVOJE SEBASTIJAN, Ludovico Nota – ZDESLAV ČOTIĆ, Alfredo Cantavalle – EDI JERTEC, Onoria – MIREJ STANIĆ, Emma – NINA HLADILO.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana