Kultura

DULIST I KMD DARUJU Osvojite karte za izvedbe ‘Odjenuti gole’ 7. i 8. prosinca

DULIST I KMD DARUJU Osvojite karte za izvedbe 'Odjenuti gole' 7. i 8. prosinca

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana DuList i Kazalište Marina Držića, a u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala, najbržem čitatelju daruje po dvije karte za izvedbe ‘Odjenuti gole’ 7. i 8. prosinca.

Pošaljite Vaše ime, prezime i kontakt na nagradna@dulist.hr i možda baš Vi provedete ugodan vikend u našem teatru!

Dubrovački zimski festival je započeo proteklog tjedna a time i niz programa po promotivnim cijenama u Kazalištu Marina Držića. Ovaj vikend su sve izvedbe bile popunjene do posljednjeg mjesta, a teatar Vas očekuje sa sjajnim predstavama i narednih dana! ‘Odjenuti gole’ prema tekstu Luigija Pirandella je na rasporedu 7. & 8. prosinca s početkom u 19:30h uz promotivnu cijenu ulaznice od 30kn u sklopu DZF-a. Rezervacije na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kmd.hr

‘Odjenuti gole’ u režiji talentirane mlade redateljice Marine Pejnović uključuje sve Pirandellove postupke koje inače koristi te se također naslanja na novelu ‘Tragedija jednog lika’. Prva rečenica je ‘stara mi je navika svake nedjelje popodne primati i saslušavati likove svojih budućih novela’, koja zbilja predočava i rastvara jedna prostor igre i ludens – meta teatralnost – što je ispred zastora, a što iza, kad je netko lik, a kad osoba.

IGRAJU: Ersilia Drei – NIKA LASIĆ, Franco Laspiga – BERNARD TOMIĆ, Grotti – HRVOJE SEBASTIJAN, Ludovico Nota – ZDESLAV ČOTIĆ, Alfredo Cantavalle – EDI JERTEC, Onoria – MIREJ STANIĆ, Emma – NINA HLADILO.

Pročitajte još

TRIBINA ‘POGLAVLJE FESTIVAL KARANTENA’ Art radionica Lazareti obilježava 35 godina postojanja

Dulist

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

U KUĆI BUKOVAC Prva ovogodišnja Art&Wine radionica

Dulist