Politika

Dujmović potpisao koalicijski sporazum s ‘najsnažnijim partnerom’ – građanima Dubrovnika

Dujmović potpisao koalicijski sporazum s 'najsnažnijim partnerom' - građanima Dubrovnika

Danas je na placi u Gružu, među svojim sugrađanima, kandidat za gradonačelnika HNS-a Valentin Dujmović potpisao neuobičajen koalicijski sporazum – onaj s građanima Dubrovnika.

Ovo je, kako je njavio, pri u nizu sporazuma, a narednih dana će se potpisivati i ostali sukladno dogovoru s koalicijskim partnerima. Dujmović je pojasnio što time misli:

– Jučer je Mato Franković potpisao koalicijski sporazum s Perom Vićanom i Dustrom, ja sam odlučio danas potpisati koalicijski sporazum s najmoćnijim, najsnažnijim koalicijskim partnerom, a to su Dubrovkinje i Dubrovčani, ljudi grada Dubrovnika. Obići ću svaki kvart, svaki dio grada, svaku ulicu i potpisivati koalicijski sporazum s njima, s ljudima. Oni su mi bitni i jedino koalicija s njima može donijeti dobrog, kvalitetnog gradonačelnika i dobro gradu Dubrovniku. Jedino tako. Poruka mojim sugrađanima je: ‘Izađite na izbore, idemo im pokazati zube!’ Vi birate gradonačelnika, ne Mato i Pero – kazao je Dujmović. S obzirom na to kako je do kraja kampanje ostalo svega tjedan dana, otkrio je i što će raditi  u tom razdoblju.

– U ovih tjedan dana bit ćemo na štandovima kao što smo bili u početku, potpisivat ćemo koalicijski sporazum s našim sugrađanima, iznosit ćemo ponovo sve naše programe i sve ono što smo obećavali na početku. Naš koalicijski sporazum ima samo jedan članak u kojem jamčim sugrađanima da ću program kojeg sam iznosio u kampanji i izvršiti. Obećanja ću ispuniti i bit ću pošten i dobar gradonačelnik. Nema fotelja, nema trgovine, već samo ovo što je u sporazumu – zaključio je Dujmović.

PROMO

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist