Natrag
21.4.2018 07:57

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dujmović pita HDZ: Gdje je most?

11.7.2012 @ 21:44 Andrea Falkoni Račić Politika

Podijelite:

Tajnik Dalmatinskog regionalnog saveza HNS-a Valentin Dujmović priopćenjem je reagirao na jučerašnje izjave šefa HDZ-a Tomislava Karamarka o Pelješkom mostu.

Dujmovićevo priopćenje donosimo u cijelosti:
– Nakon što ste Hrvatsku tako snažno bacili na koljena da nakon Domovinskog rata ponovno krvari, usuđujete se njenu nemogućnost da ponovno stane na noge nazivati nedomoljubljem.
 
Ono što se može nazvati nedomoljubljem i izdajništvom je afera FIMI MEDIA i zasigurno mnoge vaše javnosti nepoznate afere, brojanje hrvatskog novca u carinama, punjenje stranačkih šefova novcem koji je bio namijenjen, ne samo za Pelješki most, nego i za plaće, bolnice, ceste, vrtiće… Novcem namijenjenim građanima Republike Hrvatske, djeci, invalidima Domovinskog rata, hrvatskim braniteljima, poljoprivrednicima… Vi ste plaćali pjevače da ne pjevaju, plaćali ste ugodne i bogate kampanje, a sve s ciljem da zadržite pozicije s kojih ste Hrvatsku željeli s koljena baciti na tlo.
 
Došli ste u Dubrovačko-neretvansku županiju prozivati Vladu koja broji 6 mjeseci rada i pokušava se snaći u kaosu koji ste za sobom ostavili, prozivate ovu vlast, a vladali ste i obećavali most zadnjih 8 godina. GDJE JE MOST? Otvarali ste radove na Pelješkom mostu nekoliko puta. I opet – gdje je most? Imali ste resornog ministra, gospodina Bačića, koji je čak iz ove Županije. Pa opet pitanje – gdje je most? Moram priznati da sam čak i ja pao u zabludu prolazeći preko Pelješca i pomislio: "Možda stvarno izroni most".
 
Danas se sramim svoje naivnosti, a vi se trebate sramiti svega što ste nažao učinili Hrvatskoj i hrvatskom narodu. Kada se stavim u vašu poziciju pomislim: "Bože, bacio bih se s mosta", međutim u vašem slučaju i to je nemoguće jer mosta – nema!
 
Sreća je da se hrvatski narod probudio na vrijeme i onemogućio daljnje pustošenje naše domovine. Sreća ili Bog, neka to naziva tko kako hoće, ali spašeni smo u zadnji čas – priopćenje je Valentina Dujmovića.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana