Natrag
14.12.2018 16:39

facebook

twitter

google

rss

dulist

Đuho: Mađari dolaze po poraz

16.12.2013 @ 11:23 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

Jedna od najtežih utakmica u ovoj godini bliži se za Jug CO protiv mađarskog kluba ZF Egera, koji u domaćoj lizi nema zabilježen niti jedan poraz, ali bilježi 35 pobjeda i dva neriješena rezultata.

Posljednja domaća utakmica u ovoj godini za Jug održat će se u srijedu 18. prosinca u 18.50 sati. Prije same utakmice protiv jednog od najboljih mađarskih klubova u Jugu vlada veliki optimizam. Optimizam temelje na činjenici kako, iako igraju dobro u domaćoj lizi, Mađari u Ligi prvaka ipak nisu ostvarili tako dobar rezultat.

Miho Bošković kazao je kako u Egeru imaju četiri reprezentativca i dobrog golmana, ali da se 'sve to može slomiti s dobrom i uigranom igrom'.
– To je tim koji će sigurno odigrati dobru utakmicu, a iako nismo apsolutni favoriti straha nema. Teško funkcioniraju s obranom, a to mi možemo probiti – rekao je Bošković.

Bošković ističe kako obrana mora biti na visokoj razini ako se želi pobijediti Eger. Za razliku od prošle godine kada je obrana znala popustiti ove godine Jug CO ima bolju obranu za koju će se mađarski klub morati jako potruditi ako je želi probiti.

Trener Veselin Đuho dijeli optimizam kao i Bošković te najavljuje:
– Ovo će zasigurno biti velika utakmica. Igramo na domaćem terenu, treninge smo odradili dosta dobro i jako sam zadovoljan viđenim, Mađari dolaze po poraz – kazao je Đuho.

U zadnjih nekoliko utakmica na Jugovom bazenu bilo je dosta posjetitelja, a od ove utakmice dio prihoda je namijenjen za dobrotvorne svrhe i to za udrugu „Poseban prijatelj“.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana