Kultura

Dugonja, Trbonja i Vidonja vas čekaju u nedjelju u KMD-u

Draga djeco, roditelji, none i noni, Kazališna družina Kolarin vas poziva na dječju predstavu Dugonja, Trbonja i Vidonja, autora Mladena Širole u režiji Tajane Martić, 10. veljače u 11 sati u Kazalište Marina Držića.

Dugonja, Trbonja i Vidonja je prekrasna priča o pravdi, dobroti i istini u kojoj nije bitno ni mjesto ni vrijeme. Važno je imati povjerenje u snagu dobra, hrabrost i vjeru da se tuga može zaliječiti ako pomažemo i usrećujemo druge jer pomažući svima oko sebe usrećujemo i pomažemo sebi. Priča je to o prijateljstvu koja nas uči da čovjek ne može ići sam, nego treba pomoć prijatelja na koje se može osloniti. Biti dobar je plemenito. Učiti druge da budu dobri je još plemenitije.

Ulaznice po cijeni od 30 kn možete kupiti na blagajni kazališta i online na www.ulaznice.hr ili rezervirati na broj telefona 321 088.

Pročitajte još

UZ DUBROVAČKE MUZEJE I SIMFONIČARE Edukativni program za djecu u Pomorskom muzeju

Dulist

Koncertom Naire Asatryan u Dvoru prikupljeno gotovo osam tisuća kuna za Odjel pedijatrije

Dulist

UZ GODIŠNJICU SMRTI DUBROVAČKOG ‘POETE LAUREATUSA’ Zrinka Blažević prevela i prepjevala latinsku poeziju Ilije Crijevića

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija