Sport

DUD BOWL Na pobjedničkom postolju Izraelka, Crnogorac, Hrvatica i Argentinac

DUD BOWL Na pobjedničkom postolju Izraelka, Crnogorac, Hrvatica i Argentinac

Sapir Cohen iz Izraela i Jovan Tomović iz Crne Gore pobjednici su petog izdanja Dubrovnik DUB Bowla, međunarodnog teniskog turnira za tenisačice i tenisače do 11 godina koji se održao pod sponzorstvom hotela Villa Dubrovnik.

U kategoriji do 13 godina pobjednički pehar podigli su domaća igračica Leticia Tarocco iz Tenis kluba Ragusa, i Nicolas Eli Nahuel iz Argentine. U organizaciji Tenis centra Dubrovnik i Tenis kluba Ragusa, Dubrovnik DUB Bowl je u šest dana na zemljanim terenima u Gospinom polju okupio više od 160 djevojčica i dječaka iz čak 46 država svijeta. Medalje, pehare i nagrade pobjednicima su uručili direktor turnira Pasko Barović, Paula Franić u ime glavnog sponzora Ville Dubrovnik te treneri Tenis kluba Ragusa Paolo Pavlinović, Lauro Milanović i Pero Barović.

– Ponosni smo da smo uspjeli okupiti toliko igrača iz svih dijelova svijeta, mukotrpno smo radili da bi ovaj turnir uspio pa s pravom možemo reći da je prošli tjedan Dubrovnik bio centar svjetskog tenisa za djecu – izjavio je Pasko Barović, direktor turnira.

Zanimljivo je da su tri od četiri pobjednika turnira najbolji bili i u kategoriji parova. Tako je hrvatska tenisačica Tarocco pobjedu odnijela u paru s Bugarkom Anastasiom Aleksandrovom Nikolovom, dok su u muškoj kategoriji parova do 13 godina najbolji bili Argentinac Nicolas Eli Nahuel i Amerikanac Quang Duong. U kategoriji do 11 godina u parovima najbolje su bile Hrvatice Lucija Rastočić i Dora Mišković te Španjolac David Daraban i Crnogorac Jovan Tomović. Nagrađeni su i polufinalisti i finalisti glavnog turnira, turnira parova, a medalje su dobili i najbolji igrači Utješnog turnira.

Pobjednici turnira do 11 godina dobili su besplatno sudjelovanje u Justine Henin akademiji, godišnji ugovor jednog od najvećih proizvođača teniske opreme Yonex, pozivnice za prestižne turnire Les Petits As i Little Mo, dok su pobjednici turnira do 13 godina dobili besplatno sudjelovanje u Justine Henin akademiji, godišnji ugovor jednog od najvećih proizvođača teniske opreme Yonex te ‘wild card’ za velike međunarodne turnire ITF Grade One Perin Memorial i Little Mo.

Pročitajte još

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist