Natrag
21.2.2019 19:48

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dubrovnik u vrhu najpovoljnijih gradova

29.3.2013 @ 10:32 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

Britanska pošta, Post office Travel Money, provela je istraživanje u suradnji s jednom od vodećih britanskih PR agencija Rooster te došla do rezultata kako je Dubrovnik osvojio šesto mjesto u kategoriji vrijednost za novac.

Anketa je provedena 2012. godine, a uključivala je 25 gradova u 12 kategorija za „city break“ koji uključuju smještaj, za 2 noći, hranu i piće, razgledavanje znamenitosti i gradski prijevoz.

Potrošnja u Dubrovniku iznosi 168,20 funti, dok je na prvom mjestu najpovoljnijih "city break" destinacija Budimpešta sa 134,76 funti. Najskuplji je Stockholm sa cijenama od 420,36 funti.

U navedenom istraživanju Dubrovnik se našao na prvom mjestu gradova u usponu koje Britanci žele posjetiti, a nakon Dubrovnika slijede Moskva i Krakow.

Provedenu anketu objavili su vodeći britanski mediji i portali poput Daily Mail, This is Jersex, Aol.co.uk, Msn.co.uk, Ideal short breaks, Shropshire Star, Press & Journal.

 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana