Natrag
19.2.2019 18:12

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dubrovnik u Top 5 odredišta British Airwaysa

29.12.2012 @ 9:39 Baldo Marunčić Zanimljivosti

Podijelite:

Zrakoplovna kompanija British Airways smjestila je Dubrovnik i Hrvatku u Top 5 odredišta za odmor u predstojećoj 2013. godini.

Kako navodi britanski Travel News, taj izbor priznanje je za sav trud koji je Hrvatska uložila u protekloj sezoni. British Airways početkom prosinca uveo je dodatne letove za metropolu Zagreb kao predivno zimsko i božićno odredište, a Ryan Air je također najavio uvođenje novih letova, posebno kad se ima u vidu da je Britancima najlijepše more na svijetu udaljeno tek dva i pol sata leta.

Na listi koju prenosi Travel News još su se naši Šri Lanka, Rio de Janeiro, Seul, Vijetnam, Punta Cana (Dominikanska republika), Derry (Sjeverna Irska), Las Vegas, Tbilisi (Gruzija), San Diego, Cape Town, Alicante i Dubai.

Također, vrijedi napomenuti kako je i ugledni Financial Times također u prosincu pisao o „uspješnoj priči“ u Hrvatskoj s odličnim najavama za 2013. godinu, a na svoj popis najromantičnijih odredišta Dubrovnik je stavio i časopis Food and Wine.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana