Natrag
20.6.2018 03:27

facebook

twitter

google

rss

dulist

DUBROVNIK U POZNO LJETO Sinkovsky i treći put na festivalu oduševio publiku

13.9.2017 @ 11:01 Dulist Kultura
7;7

Podijelite:

Knežev dvor je bio prepun i na sinoćnjem koncertu Međunarodnog glazbenog festivala Dubrovnik u pozno ljeto na kojem je treći put nastupio ruski violinski virtuoz Dmitry Sinkovsky.

Dubrovačkim simfonijskim orkestrom ravnao je maestro Tomislav Fačini, a na programu su se našla djela Ludwiga van Beethovena. Nakon izvedbe Vivaldijevih djela u petak i koncerta Stylus phantasticus u subotu, Dmitry Sinkovsky je još jednom uspješno napunio Knežev dvor i oduševio mnogobrojnu publiku izvedbom Violinskog koncerta u D duru L. van Beethovena. Nastupi Sinkovskog u Dvoru redovno izazivaju ovacije kod publike i izvođenje solista na sviranje glazbenih dodataka, pa je tako bilo i sinoć.

Sljedeći koncert na programu Međunarodnog glazbenog festivala Dubrovnik u pozno ljeto je u četvrtak 14. rujna kada će vodeći jazz pijanist ovih prostora, Matija Dedić, predstaviti svoj novi album ‘Male ljubavi…susreti’. Koncert će se održati u atriju Kneževa dvora s početkom u 21 sat.

Ulaznice su dostupne u uredu Dubrovačkog simfonijskog orkestra od 9 do 14 sati, u gift shopu Dubravka na Pilama, u Luži, u agenciji Perla Adriatica te jedan sat prije početka koncerta. Povlaštene cijene ulaznica za građane dostupne su isključivo na blagajni orkestra. Brojevi su informacije su 417 110 i 091 613 7314.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana