Zanimljivosti

DUBROVNIK U JAPANU TZ-ovi Grada i Županije predstavljaju nas dalekim tržištima

DUBROVNIK U JAPANU TZ-ovi Grada i Županije predstavljaju nas dalekim tržištima

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije, zajedno s Turističkom zajednicom Grada Zagreba i Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika nastupa na sajmu JATA u Tokyu na zajedničkom štandu veličine 18m2, a koji se održava od 22.-25. rujna 2016. godine u izložbenom prostoru BIG SIGHT TOKYO.

Očekuje se sudjelovanje 170 tisuća posjetitelja od kojih preko 40 tisuća profesionalaca, a s obzirom da su prva dva dana sajma namijenjena profesionalcima u turizmu, dok su druga dva dana namijenjena širokoj publici.

Na sajmu JATA sudjeluju izlagači iz preko 100 zemalja iz cijelog svijeta i proglašen je jednim od najatraktivnijih i najproduktivnijih turističkih događaja u svijetu.

U prvih osam mjeseci 2016. godine Dubrovačko-neretvansku županiju je posjetilo 23.700 turista iz Japana, koji su ostvarili 48.000 noćenja, što je nešto manje nego u istom razdoblju 2014. godine.

Dan prije sajma JATA, 21.9. održana je poslovna radionica Sell Croatia također u Tokyu, u organizaciji Hrvatske turističke zajednice. Na ovoj radionici aktivno je sudjelovala Turistička zajednica Dubrovačko-neretvnske županije.

Pročitajte još

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1945. U New Yorku umro znameniti brodovlasnik Božo Banac

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1851. Rođen povjesničar, književnik i diplomat Lujo Vojnović

Dulist