Zanimljivosti

Dubrovnik u iščekivanju projekta Pokreni se

Dubrovnik u iščekivanju projekta Pokreni se

Još nas samo dva dana dijele od početka ljetnog projekta POKRENI SE! Stotine prijavljenih za vježbanje diljem Hrvatske. U Dubrovniku traju posljednje pripreme za snimanje sportske razglednice Hrvatske.

 
Sportsko, edukativno zabavni projekt POKRENI SE! počinje na dubrovačkom Revelinu u četvrtak 13. lipnja u 09.30 sati. Prvi u nizu POKRENI SE! grupnih vježbanja ispunjen je do posljednjeg mjesta a zajedno s građanima i turistima vježbat će i vaterpolisti JUG CO, glumci iz opere Mozart u Dubrovniku, te brojni drugi.
 
“Uzbuđen sam i s nestrpljenjem očekujem početak vježbanja s građanima. Tim kineziologa ima posljednje pripreme u Valamar Lacromi. U četvrtak nas očekuje pravi trening od 50 minuta. Drago mi je da je Revelin ispunjen do posljednjeg mjesta i nadam se istom i u ostalim gradovima!” – izjavio je voditelj tima trener Marijo Anić Kremić.
 
Nacionalni projekt POKRENI SE! ljetnu turneju, nakon Revelina, nastavlja u Puli 05. srpnja, te Zadru, Hvaru i Zagrebu. Nakon odrađenih treninga nutricionistkinja projekta Karmen Matković biti će na raspolaganju svima za besplatne savjete o pravilnoj prehrani. Svim vježbačima partneri projekta osigurali su prigodne poklone poput KOZMO prostirki, majica i vode.
 
U ljetna jutra, najljepša vježbališta svijeta – dubrovački Revelin, pulska Arena, zadarski Pozdrav suncu, hvarski trg i zagrebačke fontane očarat će svijet slikom i videom kroz sportske razglednice koje će se snimati na svim lokacijama, a putem ureda HTZ-a biti plasirane u svijet. POKRENI SE! su do sada podržali glazbenica Danijela Martinović, radijski DJ-i Ivana Mišerić i Saša Lozar, legenda borilačkih sportova Mirko Filipović, brončani rukometaši Lovro Šprem i Luka Stepančić, vaterpolisti Ante Vukičević i Josip Pavić, te mnogi drugi.
 
Prijavite se za vježbanje na www.pokrenise.hr
 

Ljetna turneja POKRENI SE ! 2013.
 
Dubrovnik, tvrđava Revelin 13.06.2013. u 09.30
Pula, Arena 05.07.2013. u 09.30
Zadar, Pozdrav suncu 25.07.2013. u 09.30
Hvar, ispred gradske lože 17.08.2013. u 09.30
Zagreb, ispred novih fontana 29.08.2013. Av. V. Holjevca u 09.30

 
 

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist