Zanimljivosti

Dubrovnik u iščekivanju projekta Pokreni se

Još nas samo dva dana dijele od početka ljetnog projekta POKRENI SE! Stotine prijavljenih za vježbanje diljem Hrvatske. U Dubrovniku traju posljednje pripreme za snimanje sportske razglednice Hrvatske.

 
Sportsko, edukativno zabavni projekt POKRENI SE! počinje na dubrovačkom Revelinu u četvrtak 13. lipnja u 09.30 sati. Prvi u nizu POKRENI SE! grupnih vježbanja ispunjen je do posljednjeg mjesta a zajedno s građanima i turistima vježbat će i vaterpolisti JUG CO, glumci iz opere Mozart u Dubrovniku, te brojni drugi.
 
“Uzbuđen sam i s nestrpljenjem očekujem početak vježbanja s građanima. Tim kineziologa ima posljednje pripreme u Valamar Lacromi. U četvrtak nas očekuje pravi trening od 50 minuta. Drago mi je da je Revelin ispunjen do posljednjeg mjesta i nadam se istom i u ostalim gradovima!” – izjavio je voditelj tima trener Marijo Anić Kremić.
 
Nacionalni projekt POKRENI SE! ljetnu turneju, nakon Revelina, nastavlja u Puli 05. srpnja, te Zadru, Hvaru i Zagrebu. Nakon odrađenih treninga nutricionistkinja projekta Karmen Matković biti će na raspolaganju svima za besplatne savjete o pravilnoj prehrani. Svim vježbačima partneri projekta osigurali su prigodne poklone poput KOZMO prostirki, majica i vode.
 
U ljetna jutra, najljepša vježbališta svijeta – dubrovački Revelin, pulska Arena, zadarski Pozdrav suncu, hvarski trg i zagrebačke fontane očarat će svijet slikom i videom kroz sportske razglednice koje će se snimati na svim lokacijama, a putem ureda HTZ-a biti plasirane u svijet. POKRENI SE! su do sada podržali glazbenica Danijela Martinović, radijski DJ-i Ivana Mišerić i Saša Lozar, legenda borilačkih sportova Mirko Filipović, brončani rukometaši Lovro Šprem i Luka Stepančić, vaterpolisti Ante Vukičević i Josip Pavić, te mnogi drugi.
 
Prijavite se za vježbanje na www.pokrenise.hr
 

Ljetna turneja POKRENI SE ! 2013.
 
Dubrovnik, tvrđava Revelin 13.06.2013. u 09.30
Pula, Arena 05.07.2013. u 09.30
Zadar, Pozdrav suncu 25.07.2013. u 09.30
Hvar, ispred gradske lože 17.08.2013. u 09.30
Zagreb, ispred novih fontana 29.08.2013. Av. V. Holjevca u 09.30

 
 

Pročitajte još

POŠALJITE STARE FOTOGRAFIJE KROVOVA Sudjelujte u dokumentaciji pete fasade Grada

Dulist

CRTICE IZ MALE BRAĆE Fra Nediljko i mirno jutro uz njegove golubove

Dulist

IZLAZI NA IZBORE Ava Karabatić pokušat će ‘osvojiti’ X. izbornu jedinicu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija