Natrag
23.4.2019 14:49

facebook

twitter

google

rss

dulist

DUBROVNIK TRAVEL Zlatni dobitnik u Londonu na EVCOM Clarion nagradama

12.10.2016 @ 17:30 Dulist Grad

Podijelite:

Dubrovnik Travel je osvojio ‘poslovno’ zlato na Evcom Clarion Awards Eventu, trinaestoj po redu godišnjoj Clarion dodjeli nagrada koja se održala 7. listopada u Seven Dials, Convent Garden u Londonu.

Evcom Clarion AWARDS su vodeće nagrade za prepoznata postignuća u korporativnoj društvenoj odgovornosti I održivosti, uključujući pitanja s područja okoliša, raznolikosti, jednakosti, društvene zajednice, humanitarnih inicijativa, obrazovanja, etike, zdravlja.

DT je osvojio zlatnu nagradu u kategoriji Destinacija (Događanja) za kreativnu upotrebu MB Sea Star za održiva rješenja sastanaka i transporta za potrebe Mercedes događaja koji se održavao prošle zime u Dubrovniku od veljače do travnja 2016.

-Dubrovnik Travel je ponosan da je dugo isklesana izvrsnost u poslovanju agencije još jednom prepoznata, ali ovaj put od vodećih globalnih sustava iz CORPORATE EVENT business-a, te će i dalje raditi u razvoju dugoročnih ciljeva korporativne društvene odgovornosti, promovirajući Dubrovnik i Hrvatsku kao preferirane destinacije za uspiješna MEETINGS-INCENTIVE-CONFERENCES-EVENTS rješenja, takozvani ‘MICE’- poručio je iz Dubrovnik Travela Daniel Marušić.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana