Natrag
26.4.2019 03:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘Dubrovnik & Time’ osvojio dvije prestižne nagrade na Zagreb Tourfilm Festivalu

26.9.2016 @ 16:48 Dulist dulist IN
5;5

Podijelite:

Promotivni film TZ grada Dubrovnika ‘Dubrovnik and Time’, snimljen u produkciji BALDUČI FILMA i režiji Herve Tirmarche, osvojio je čak dvije nagrade na netom završenom Zagreb Tourfilm Festivalu i to prvu nagradu u kategoriji domaćih promotivnih turističkih filmova trajanja do sedam minuta i treće mjesto u međunarodnoj konkurenciji filmova trajanja također do sedam minuta.

Nagrade je u Zagrebu preuzela direktorica Romana Vlašić.

Nakon Berlina, New Yorka, Rige, Sesimbre, Bakua, Lubina, Los Angelesa,Portugala, Maldiva promotivni video TZ grada Dubrovnika ‘Dubrovnik & Time’ osvojio je dvije nagrade na petom po redu Zagreb Tourfilm Festivalu, netom završenom u Zagrebu, što ukupno čini dvanaest nagrada.

Na ovom festivalu u više kategorija ukupno je bilo prijavljenih više od tri stotine, a u konkurenciju za nagrade odabrana su 124 filma iz svijeta, a dubrovački video osvojio je čak dvije nagrade, Treća nagrada pripala mu je u kategoriji međunarodnih turističkih filmova do sedam minuta, a među hrvatskim filmovima osvojio je prvo mjesto. Nagrađivanjem hrvatskih filmova Zagreb Tourfilm Festival potiče promociju hrvatskog turizma upravo kroz turističke filmove.

Promotivni film ‘Dubrovnik & Time’ nastavlja nizati prestižne nagrade na specijaliziranim festivalima, očekuju ga još dva festivala turističkog filma i to u Portugalu i u Splitu.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana