Natrag
23.4.2018 23:17

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘DUBROVNIK & TIME’ Nova vrijedna nagrada za promotivni film o gradu!

15.11.2016 @ 6:44 Dulist dulist IN
3;3

Podijelite:

Promotivni video TZ grada Dubrovnika, brojnim međunarodnim i domaćim nagradama ovjenčani ‘Dubrovnik & Time’ osvojio je i nagradu ‘Baldo Ćupić’ na 19. Međunarodnom festivalu turističkog filma ITF ‘CRO Split 2016.

Nagrada je dodijeljena na završnoj sveĉanosti triju međunarodnih turistiĉkih kulturoloških priredbi:
23 . I N T E R S T A S /Međunarodna smotra turizma, filma, krajobraza, 19 . ITF’CRO / Međunarodni festival turističkog filma i 14 . KEA – CRO 2016 , u petak, 11. studenog 2016., u Hotelu President u Solinu. Nagradu je u ime TZ grada Dubrovnika primio Koordinator u Odjelu za promociju i on-line strategiju Novak Bukvić.

Glavna nagrada za najbolji hrvatski promotivni film ‘Baldo Čupić’ pripala je filmu ‘Dubrovnik and time’ Turističke zajednice grada Dubrovnika, a Grand prix festivala turističkom promotivnom filmu ‘Amazing Thailand smiles’ u produkciji Nacionalne turističke organizacije Tajlanda.

-Posebno smo ponosni što je naš promotivni video dobio nagradu koja nosi ime po poznatom Dubrovčaninu, filmskom stvaratelju i novinaru Baldu Čupiću – ističu iz TZ-a.

Svakim svojim prikazivanjem filma ‘Dubrovnik &Time’ izaziva oduševljenje gledatelja, a potvrda njegovoj kvaliteti su i do sad osvojene važne nagrade na internacionalnim i domaćim filmskim festivalima kojih je ukupno četrnaest.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana