Sport

DUBROVNIK SHARKSI POZIVAJU: Postanite dijelom našeg pobjedničkog tima!

DUBROVNIK SHARKSI POZIVAJU: Postanite dijelom našeg pobjedničkog tima!

Klub američkog nogometa Dubrovnik Sharks, inače i aktualni viceprvak Hrvatske, poziva sve zainteresirane da postanu dio ovog pobjedničkog tima. Upise vrše u seniorski program tackle američkog nogometa ususret prijateljskim utakmica, a kasnije i flag sezoni. Upisati se može bilo tko stariji od 14 godina.

‘Naš glavni trener je Otton Roca, iskusni igrač i dio Sharksa od samog početka. Zadnje 3 godine igrao je prvo u srednjoj školi RICC football u Kanadi, a sada je dobio punu školarinu za St. Mary’s university, a svoje znanje o američkom nogometu će prenijeti vama. Vedad Đugum je diplomirani profesor tjelesnog odgoja, magistar sporta i kondicijski trener. Njegov radni opus seže od najmlađih atletičara do vrhunskih sportaša u raznim sportovima na državnim i svjetskim razinama. Vaša fizička i kondicijska spremnost bit će njegovim rukama. Sharksi će vam dodijeliti svu potrebnu opremu za igranje i treniranje. Ona uključuje kacigu, shoulderpad, dresove za igranje i treniranje, trenerke i majice za putovanje. Sve što trebate imati je odjeća po izboru za trening i kopačke’, poručuju iz Sharksa.

Mjesečna članarina je 200 kn, ona uključuje treninge, dio putovanja na gostovanja i kampove, članstvo u hotelskoj teretani Dubrovačkih vrtova sunca u Orašcu te gore navedenu opremu.

Ako se želite upisati, javite se u inbox stranice Sharkska ili: broj mobitela 091/520-9786, 099/222-3232 te na email: info@dubrovniksharks.hr

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist