Aktualno

DUBROVNIK SE PROBUDIO NA NULI Most zatvoren, pomorske linije u prekidu, letovi otkazani i preusmjereni

DUBROVNIK SE PROBUDIO NA NULI Most zatvoren, pomorske linije u prekidu, letovi otkazani i preusmjereni

Zbog orkanskih udara bure most dr. Franje Tuđmana zatvoren je za promet svih vozila, a predviđeni je obilazak Mokošica-Komolac-Dubrovnik.

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu je katamaranska linija Ubli-Vela Luka-Hvar-Split te Korčula-Hvar- Split, a u prekidu su i trajektne linije Orebić-Dominče, Dubrovnik-Lopud-Suđurađ te Prapratno-Sobra.

Prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda u Dubrovniku je u 8 sati izmjerena temepratura od 0,9 stupnjeva Celzijusa, a na snazi je i crveno upozorenje Meteoalarma zbog olujnih udara vjetra. U Zračnoj luci Dubrovnik još su ovog petka navečer prijevoznici Aegean Airlines i Croatia Airlines otkazali svoje večernje letove prema Dubrovniku te su bili preusmjereni prema Splitu. Aegean Airlines otkazao je i sve današnje letove. Jutarnji let iz Dubrovnika za Zagreb OU661/CTN661 je otkazan.

Jutarnji let iz ZLD prema Frankfurtu preusmjeren je za Split kao i letovi iz Stuttgarta u ZLD predviđen u 11.25 te večernji let iz Bruxellesa u 19.10, dok je večernji let iz Varšave u 18.10 otkazan.

Pročitajte još

ROĐENI ISTI DAN I GODINU Sretan rođendan Josipu Škerlju i Lukši Peku!

Dulist

IZVJEŠĆE O RADU POVJERENSTVA PRED VIJEĆNICIMA Na što su se žalili pacijenti tijekom 2023.?

Dulist

Izložba ‘Dani ponosa – herojska obrana Dubrovnika 1991.’ gostuje u Zagrebu

Dulist