Natrag
25.4.2019 16:02

facebook

twitter

google

rss

dulist

„Dubrovnik“ peti na Viškoj regati

21.10.2013 @ 9:51 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

Jedrilica „Dubrovnik“ JK Orsana osvojila je ukupno peto mjesto te prvo mjesto u klasi Open2, te je bio najbolje plasirani brod pod hrvatskom zastavom na 69. Viškoj regati.

Posada predvođena  kormilarom Tonćijem Kordićem i s posadom Denis Vukas, Davor Dužević, Andrej Justin, Dario Kulišić, Marjan Pamuklić, Micelle Milandri najbolji je rezultat, dva prva mjesta, ostvarila u subotnjem plovu u viškoj luci. Dan ranije Orsanova je brodica ostala osma, dok su u nedjeljnoj su etapi pak ostali šesti.

Od drugih dubrovačkih brodova, „Južni vjetar“ s kormilarem Jadranom Gamulinom zauzeo je ukupno 30., a u svojoj klasi Open3 četvrto mjesto. Jedrilica „Rosso“ s kormilarem Nikom Kmetovićem bila je 35. (prva u klasi Open4), „Lero“ s kormilarem Ivom Kvestićem ukupno je bio 48. (4. u grupi Open5), dok je brod „Malduk“ s kormilarem Borisom Glišovićem ukupno zauzeo 61. mjesto (deveta u grupi Open3).

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana