Grad

Dubrovnik Palace osvojio nagradu Meeting Star!

Hotel Dubrovnik Palace

Hotel Dubrovnik Palace drugu godinu zaredom dobitnik je nagrade Meetings Star 2013. za najbolji hotel u kategoriji Premium Resort Meetings Hotels, prema izboru stručnog časopisa Kongres.

Na sinoćnoj svečanosti dodjele nagrada u sklopu Conventa Trade Showa u Ljubljani nagradu je preuzeo direktor Hotela Dubrovnik Palace Damir Lukić.

Ova se godina tako pokazala iznimno uspješnom za Jadranske luksuzne hotele koji su osim nagrada za Hotel Excelsior i Hotel Bellevue u sklopu akcije ‘Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku’, a koje dodjeljuje stručna javnost ove godine dobili i prestižnu nagradu World Travel Awards za Hotel Dubrovnik Palace koji je proglašen najboljim hotelom u Hrvatskoj.

Podsjetimo, Meetings Star regionalna je nagrada za iznimna ostvarenja u kongresnom turizmu jugoistočne Europe, koju dodjeljuje međunarodni specijalizirani časopis Kongres, i to u području marketinške komunikacije destinacija, kongresa, evenata i dobavljača kongresnih usluga. Nagrada prepoznaje pojedince i poslovne subjekte koji se ističu svojom kreativnošću i znanjem, ali i mjerljivim postignućima u domeni kongresne industrije.

Pročitajte još

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist