DuList IN

Dubrovnik i Excelsior u Top 20

Dubrovnik i Excelsior u Top 20

Britanski časopis „Marie Claire“ u svom izdanju za listopad uvrstio je Dubrovnik i Hotel Excelsior u Top 20 preporučenih jesenskih odmora na svijetu.

 „Treba Vam produženi vikend? Ne tražite dalje… Dubrovnik se pojavio na našem radaru još prije dvije godine kada su Beyonce i Jay-Z tu ljetovali i otada mu samo još više raste popularnost. Smješten na Jadranu, mali hrvatski grad je živopisan, prepun predivnih restorana, barova i dućana. I to nije sve. Niz luksuznih hotela – poput Hotela Excelsior koji ima prelijepe sobe i nezaboravan pogled – čine Dubrovnik savršenim mjestom za luksuzni vikend odmor.“, ističe se u preporuci časopisa.
 
Uz Dubrovnik, na ljestvici preporuka za jesenski vikend odmor našli su se vodeći turistički gradovi poput Pariza, Rima, Praga, Stocholma, Venecije i Dubaija što još više potvrđuje da se Dubrovnik zasluženo nalazi u samom vrhu svjetskih turističkih destinacija.
 
Tim više što se preporuka odnosi na smještaj van glavne turističke sezone, kada se posebno nastoji privući što veći broj posjetitelja.

Inače, britanski časopis „Marie Claire“ izlazi u tiraži od 265 tisuća primjeraka, a njihov internetski portal mjesečno posjeti više stotina tisuća čitatelja.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist