Grad

DUBROVNIK DRUGI 30 hrvatskih destinacija iznad svjetskog prosjeka!

Trideset hrvatskih destinacija plasiralo se iznad svjetskog prosjeka i osvojilo prestižnu titulu ‘SUPERIOR DESTINATION’. Među njima je i naš Dubrovnik, na čak drugom mjestu! Na prvom mjestu je Hvar, a na trećem Plitvice.

Glasanje Superior Award provodi se primjenjujući metodologiju Purchase Behaviour Modelling u 110 zemalja svijeta koristeći naprednu metodologiju modeliranja ponašanja potrošača prilikom odluke o kupnji, odabirući pri tome najbolje od najboljeg. Online paneli su pažljivo smišljeni i raščlanjeni, kako bi što vjernije predstavljali bazu potrošača na pojedinim tržištima i regijama. Prikupljanje podataka, obrada i interpretacija provode se u skladu sa smjernicama ESOMAR (www.esomar.org).

 Superior Award mjeri utjecaj na odluku o odabiru na osnovu kriterija iznimne kvalitete, servisa za goste, utjecaja na okoliš, dizajna, tehničke izvedbe i emocionalne privlačnosti.

Pročitajte još

POKRENUTA JAVNA NABAVA Evo kako će biti uređeno Šetalište Nika i Meda Pucića

Dulist

OBIŠLI SMO GRADILIŠTE Punom parom napreduju radovi na školi Montovjerna

Andrea Falkoni Račić

Opremljen stan za pedijatricu nove ambulante u Mokošici

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija