DuList IN

Dubrovnik Dream odnio pobjedu u Pragu

Dubrovnik Dream odnio pobjedu u Pragu

Srđan Perišić iz Hotela Palace odnio je prvo mjesto na natjecanju barmena u Pragu na Svjetskom prvenstvu. U vrlo tijesnoj kategoriji, Srđan je među 60 natjecatelja pobijedio sa svojim koktelom Dubrovnik Dream.

On je naime, nakon natjecanja na Državnom prvenstvu barmena Hrvatske na koje se   odazvalo 28 natjecatelja iz pet hrvatskih regija – Istre, Kvarnera, Zagreba, Zadra, Splita i Dubrovnika, zaputio kao pobjednik na Svjetsko prvenstvo u Pragu koje se održavalo od 15. do 22. kolovoza.
– Nastupilo je 58 državnih prvaka iz isto toliko zemalja. Sve je organizirano na najvišem nivou i zasigurno je jedno veliko iskustvo za svakoga barmena – ističe za duList Perišić.
Nagrada koju je osvojio je nagrada za Najbolji Stručni Rad, nagrada izuzetno cijenjena među barmenima, jer sve mora biti tehnički savršeno izvedeno i dobije je samo jedan barmen na natjecanju.
– Vrijeme za pripremu je sedam minuta i u tom vremenu se mora pripremiti pet koktela bez da se pogriješi u proceduri, prolije piće, ispadne led… Moj koktel posvećen je najljepšem gradu i zato se zove Dubrovnik Dream – kaže Perišić, te dodaje i zanimljive sastojke koktela.
A oni su vodka, vanilija, melon liker, Amaretto liker, kokos krema, Grenadina sirup i sok od naranče. Zvuči zaista sjajno!

– Želim se zahvaliti svima koji su mi pomogli da ostvarim ovaj uspjeh, a to su Hrvatska Udruga Barmena, Jadranski Luksuzni Hoteli, TZD i kolege barmeni – za kraj je dodao Perišić, kojemu duList čestita na ovom iznimnom ugostiteljskom uspjehu!
mnj

Pročitajte još

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist