Natrag
22.2.2019 07:51

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dubrovnik domaćin katoličkoj mladeži 2014.

5.5.2012 @ 20:25 Baldo Marunčić Aktualno
7;7

Podijelite:

Dubrovačka biskupija bit će domaćin nacionalnog susreta katoličke mladeži 2014. godine.

– Pogledajmo tko nas to poziva na sljedeći Susret hrvatske katoličke mladeži –  pozvao je  okupljene mlade na završetku misnog slavlja u Sisku da pogledaju promotivni spot SHKM 2014. predsjednik Hrvatske biskupske konferencije  đakovačko-osječki nadbiskup msgr. Marin Srakić.

Nakon toga mladi Sisačke biskupije predali su križ mladima Dubrovačke biskupije.  Po završetku promotivnog spota,  u kojem biskup msgr. Mate Uzinić poziva na SHKM 2014. u Dubrovnik, mladi su s oduševljenjem skandirali „Dubrovnik, Dubrovnik“.

– Neizmjerno se radujemo toj časti što ćemo biti domaćini nacionalnog susreta katoličke mladeži u Dubrovniku 2014. To je za nas jedan veliki izazov, ali ujedno i poseban poticaj za oživljavanje pastorala mladih na području naše biskupije. Bogu hvala za iskustvo koje imamo sa dosadašnjih SHKM i to će nam biti od velike pomoći. Vjerujemo kako će vjernici Dubrovačke biskupije otvoriti svoja srca i svoje domove rijekama mladih koji će se 2014. godine sliti u Dubrovnik te ćemo još jednom pokazati svoje gostoprimstvo“ – rekao je prof. Krešimir Marković iz Vijeća za mlade po objavi informacije da će Dubrovačka biskupija biti domaćin sljedećeg SHKM 2014.

U nastavku pogledajte promotivni spot SHKM u Dubrovniku te fotogaleriju sa snimanja spota.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana