Natrag
25.4.2018 12:45

facebook

twitter

google

rss

dulist

DUBROVNIK CRAFT BEER FESTIVAL Besplatni koncerti, vrhunska piva i gastronomski kutak na Babinom kuku

12.5.2017 @ 11:50 Dulist dulist IN
6;6

Podijelite:

Svi ljubitelji vrhunskog zanatskog piva i oni koji to žele postati, pozvani su na prvi DUBROVNIK CRAFT BEER FESTIVAL koji se održava od 09. – 10. lipnja 2017. godine od 17:00 do 01:00 sat, u kampu Solitudo (ex. Divinae Folie) na Babinom kuku.

Na jednom mjestu kušajte više od 30 vrsta točenih zanatskih piva od 12 domaćih micro pivovara. Bogatstvo ovakvog festivala je mogućnost upoznavanja vlasnika micro pivovare i kuhara pivara te iz prve ruke naučiti nešto o proizvodnji i kuhanju piva. Cilj Dubrovnik Craft Beer Festivala je promocija malih domaćih pivovara te upoznavanje lokalnih ugostitelja, građana i posjetitelja Grada Dubrovnika s kvalitetom zanatskog piva.

Hrvatska trenutno živi craft beer revoluciju, revoluciju u kojoj je do sada rođeno više od 20 micro pivovara. Svaka mala domaća pivovara osnovana je idejom zaljubljenika u pivo koji su od hobija i homebrewinga došli do otvaranja vlastite pivovare i kuhanja piva po njihovom guštu i receptu.

Kako navode organizatori, od iznimne je važnosti podržati male hrvatske obrtnike, micro pivovare. Oni s jedne strane stvaraju dodanu vrijednost hrvatskom gospodarstvu generirajući nova radna mjesta te promoviraju samozapošljavanje. S druge strane, zanatsko pivo je proizvod dodane vrijednosti koji obogaćuje hrvatsku gastro i turističku ponudu čineći našu zemlju atraktivnijom destinacijom i domaćim i stranim posjetiteljima.

Festival se održava uz potporu vodeće hrvatske turističke kompanije Valamar Rivijere i Turističke zajednice Grada Dubrovnika.

Festival će uz rezidencijalnog DJ-a biti popraćen izvrsnim koncertima p ćemo 9. lipnja s početkom u 20.30 sati moći poslušati Jinxe, a dan kasnije u istom terminu Psihomodo Pop.

Ulaz na festival i koncerte je besplatan.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana