Natrag
19.2.2019 16:11

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘Dubrovnik Card pokazuje kako grad nije jeftin!’

15.5.2013 @ 13:49 Mia Njavro Aktualno
2;2

Podijelite:

Od početka godine do danas U Dubrovniku je zabilježeno više od 120 tisuća dolazaka i gotovo 360 tisuća noćenja, što je 12, odnosno osam posto više nego u istom razdoblju prošle godine.

Podaci su to koje su na novinarima, u sklopu predstavljanja nove brošure za Dubrovnik Card predstavili članovi TZ-a Grada Dubrovnika.

Listu dolazaka predvodi uobičajeno Velika Britanija, domaći gosti, Francuska, Njemačka i SAD.

Uspjeh Dubrovnik Carda

Novu brošuru predstavili su direktor Dubrovačke baštine Tonči Daničić, pročelnica UO za kulturu Grada Dubrovnika Ana Hilje, direktorica TZ-a Romana Vlašić i predsjednik TZ-a Andro Vlahušić.

-Od početka projekta kartica je polučila zaista veliki uspjeh – istaknuo je Daničić te dodao kako se novi identitet kartice, u vidu brošure, predstavi svake godine.

2010. godine prihod od Dubrovačke kartice iznosio je više od 1.4 milijuna kuna, dok je on u 2012. godini prešao 5.6 milijuna kuna.

-Dubrovnik Car u prosjeku košta 21. 5 €. Ona pokazuje kako Dubrovnik nije jeftin grad, i da se u njemu može kvalitetno prodati – rekao je na pressici predsjednik TZ-a Andro Vlahušić, te zaključio kako su ovi pokazatelji najava još jedne izvrsne sezone za Grad pod Srđem.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana