Natrag
21.3.2019 16:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘DUBROVNIK BRUTAL CHALLENGE’ Maro Perak iduće godine dovodi opaki MMA

15.12.2018 @ 14:56 Dulist Sport

Podijelite:

Maro Perak, poznati hrvatski MMA borac iduće godine organizira Dubrovnik Brutal Challenge.

Ideja je pružiti gledateljima nešto što nisu imali prilike gledati jer će mečevi biti kao što im i naziv kaže, brutalni, istaknuo je Perak u razgovoru za portal Profightstore.

-Organizirat ćemo nekoliko priredbi tijekom iduće godine, još nismo odredili točan broj. Ideja Dubrovnik Brutal Challengea je gledateljima pružiti najbrutalnije borbe, a to znači da će pravila biti brutalnija od pravila u svim drugim organizacijama. To znači, svaka tehnika koja je moralno prihvatljiva, bit će dozvoljena, dakle, sve osim udaraca u genitalije i potiljak bit će dozvoljeno. Kazne će također biti rigorozne, ako sudac jednom upozori borca na kršenje pravila i on ih ponovi, bit će istog momenta diskvalificiran. Borbe će se odvijati po 3 runde u trajanju od 5 minuta u svim težinskim kategorijama – rekao je Perak među ostalim. Nije određen točan broj borbi po priredbi, a organizirat će sve vrste natjecanja koje budu zanimljive ljudima za gledanje tako da prihvaćamo sve ideje.

-Najzanimljivije bi nam bilo organizirati borbe predstavnika navijačkih skupina. Mislim da bi to bilo dosta popularno. Predstavnici navijačkih skupina bi se borili u oktogonu po MMA pravilima – ističe Perak i dodaje:

-Ne želimo postavljati visoka očekivanja i glumit neku veliku organizaciju. Naš cilj je maksimalno izreklamirati dobre borce i otvoriti im put u neku od jačih organizacija i svi koji žele dobit priliku su dobrodošli – naglasio je.

Više pročitajte ovdje.

Izvor: Profight Store

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana