Sport

‘DUBROVNIK BRUTAL CHALLENGE’ Maro Perak iduće godine dovodi opaki MMA

'DUBROVNIK BRUTAL CHALLENGE' Maro Perak iduće godine dovodi opaki MMA

Maro Perak, poznati hrvatski MMA borac iduće godine organizira Dubrovnik Brutal Challenge.

Ideja je pružiti gledateljima nešto što nisu imali prilike gledati jer će mečevi biti kao što im i naziv kaže, brutalni, istaknuo je Perak u razgovoru za portal Profightstore.

-Organizirat ćemo nekoliko priredbi tijekom iduće godine, još nismo odredili točan broj. Ideja Dubrovnik Brutal Challengea je gledateljima pružiti najbrutalnije borbe, a to znači da će pravila biti brutalnija od pravila u svim drugim organizacijama. To znači, svaka tehnika koja je moralno prihvatljiva, bit će dozvoljena, dakle, sve osim udaraca u genitalije i potiljak bit će dozvoljeno. Kazne će također biti rigorozne, ako sudac jednom upozori borca na kršenje pravila i on ih ponovi, bit će istog momenta diskvalificiran. Borbe će se odvijati po 3 runde u trajanju od 5 minuta u svim težinskim kategorijama – rekao je Perak među ostalim. Nije određen točan broj borbi po priredbi, a organizirat će sve vrste natjecanja koje budu zanimljive ljudima za gledanje tako da prihvaćamo sve ideje.

-Najzanimljivije bi nam bilo organizirati borbe predstavnika navijačkih skupina. Mislim da bi to bilo dosta popularno. Predstavnici navijačkih skupina bi se borili u oktogonu po MMA pravilima – ističe Perak i dodaje:

-Ne želimo postavljati visoka očekivanja i glumit neku veliku organizaciju. Naš cilj je maksimalno izreklamirati dobre borce i otvoriti im put u neku od jačih organizacija i svi koji žele dobit priliku su dobrodošli – naglasio je.

Više pročitajte ovdje.

Izvor: Profight Store

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist