Natrag
21.2.2019 15:24

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dubrovkinja Dijana umiješana u prostituciju?

22.3.2013 @ 14:35 Andrea Falkoni Račić Crna kronika

Podijelite:

Crnokosa djevojka u dobi od 22-23 godine, nižeg rasta i deblje tjelesne građe imenom Dijana iz Dubrovnika navodno je umiješana u slučaj prostitucije na splitskom području.

Naime, kako donosi Slobodna Dalmacija splitsko općinsko državno odvjetništvo traži zatvorsku kaznu od dvije godine za Splićanku A.V. (23), koja se pravomoćnom optužnicom tereti za tri kaznena djela podvođenja. Traži se i da se istoj oduzme 28 tisuća kuna – iznos koji je protupravno stekla uzimajući od djevojaka koje su za nju radile postotak od odrađenog posla.

E, upravo se među tim djevojkama spominje i stanovita Dijana iz Dubrovnika, koja se kao takva predstavila vlasniku jedne putničke agencije sa splitskog područja, koji se, piše Slobodna, s njom u jednoj kući seksao sat vremena. 

 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana