Natrag
16.2.2019 00:28

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dubrovčanin sudjelovao u stravičnoj nesreći

30.11.2013 @ 13:33 Nikša Miletić Crna kronika

Podijelite:

Tri su osobe poginule, a 16 ih je ozlijeđeno u sudaru više vozila koji se jutros oko 6 sati dogodio kod tunela Krpani na dionici autoceste A1 Sveti Rok-Maslenica u smjeru Zagreba.

Doznaje se i da je u nesreći sudjelovalo više osobnih i kombi vozila te autobus. Autobus, u kojemu tada nije bilo putnika, probio je zaštitnu ogradu te se prepriječio na suprotni trak autoceste. Došlo je do lančanog sudara u oba smjera u kojem je sudjelovalo dvadesetak vozila. 
Sudionik ove teške nesreće bio je i Dubrovčanin Alan Škaljić koji je za Slobodnu Dalmaciju izjavio:
 
– Na cesti je bio led, vidio sam prevrnuti kamion i automobile. Totalni kaos! Ni sam ne znam kako sam ostao živ. Sve se dogodilo u samo pet minuta odnosno toliko je trebalo da se svi zabiju jedni u druge. Kad sam izašao iz auta, drugi koji su prije mene imali sudar su mi vikali da bježim i da spašavam živu glavu – rekao je Škaljić skupljajući u torbu stvari iz automobila. 

Zbog prometne nesreće za sav je promet zatvorena dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica u oba smjera. Obilazno se vozi preko Gračaca.

U lipnju prošle godine nedaleko od mjesta jutrošnje nesreće kod tunela Krpani u prevrtanju autobusa poginulo je osam osoba, dok su 44 ozlijeđene. Autobus je tada probio središnju ogradu na autocesti, prešao na suprotni prometni trak i prevrnuo se na bok.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana