Natrag
23.2.2019 12:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dubrovčani na večeri za Ogija

22.12.2012 @ 21:30 Ana Prohaska Zanimljivosti
17;17

Podijelite:

Humanitarna večera za našeg sugrađanina Marijana Ogrestu – Ogija upriličena je u restoranu Mimoza s bogatom lutrijom te brojnim sudionicima.

Prigodna večera sastojala se od bogatog menija za sto kuna koju su organizirali u Mimozi. Uz to, posjetitelji su mogli zaigrati lutriju, a sveukupan prohod namijenjen je daljnjem Ogijevom liječenju.

Ogi uskoro ide na liječenje u Igalo, gdje se nalazi odjel neurokirurgije na kojem bi trebao provesti nekoliko mjeseci.

Restoran Mimoza bio je prepun naših sugrađana, koji su se odlučili subotnju večer provesti u mirnijoj atmosferi te uz to i pripomoći našem Ogiju. Podsjetimo, Ogi je stradao u prometnoj nesreći prije dvije godine, te otada njegova obitelj, ali i brojni građani, prijatelji i poznanici ustraju i vjeruju u Ogijevo ozdravljenje.

Dosad su se u brojne humanitarne akcije za pomoć Marijanu ogresti uključili mnogi, od vaterpolo kuba Jug, do Udruge mladih Cavtat, a večeras su, između brojnih ostalih uzvanika, svoj doprinos dali i Policijska udruga branitelja PU Dubrovnik '91.- 93. godine te udruga Ljubitelji hrvatskih tradicija i prirodnih ljepota.

Što drugo reći nego bravo svima koji su se odazvali na ovu hvalevrijednu humanitarnu akciju i Ogiju želimo brzo ozdravljenje!

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana