DuList IN

Dubrovčani će „srušiti“ Mimaru

Dubrovčani će „srušiti“ Mimaru

Dubrovačka tvrtka „Pixel“ srušit će zagrebačku Mimaru ovog petka u 20 sati. Riječ je o multimedijalnom 3D mapping spektaklu koji će se održati ispred poznatog zagrebačkog muzeja.

Glavne zvijezde programa Turističke zajednice Grada Zagreba pod nazivom „Advent u Zagrebu“  je dubrovački kreativni tim tvrtke „Pixel“ koja se premijerno predstavila dubrovačkoj publici kao i nebrojenim turistima koji se se zatekli na Stradunu srušivši palaču Sponza više puta i priredivši neviđeni spektakl ovog ljeta, točnije 28. srpnja.
 
Ove mlade dubrovačke IT umjetnike angažirala je Turistička zajednica Grada Zagreba prepoznavši vrhunsko tehnološko dostignuće te posebnost multimedijalne 3D mapping prezentacije koja će više puta „srušiti“ muzej Mimaru, prigodno ga ukrasiti svime onim što će gledateljima stvoriti zvukom i slikom pravo božićno  ozračje.
 
Tvrtka „Pixel“ iza sebe ima već par usješnih projekata poput holografskih projekcija, vizualnih instalacija, a najprepoznatljiviji je svakako onaj na palači Sponza održan 28. srpnja. Više informacija na www.pixeldesign.hr
 
Tehnologija 3D mapiranja arhitekture, ali i drugih objekata, bilo u prirodi ili posebno napravljenih za tu prigodu, relativno je mlada disciplina. Ipak, izuzetno se brzo proširila diljem svijeta i postala vrlo popularna, te je prepoznata kao vrlo snažno oružje suvremenog marketinga.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist