Sport

‘DUBROVAČKO SRCE’ Na turniru Gruške lige skupljeno 4000 kuna za ljepši Božić malom heroju Romanu!

'DUBROVAČKO SRCE' Na turniru Gruške lige skupljeno 4000 kuna za ljepši Božić malom heroju Romanu!

Čak 4000 kuna prikupljeno je na hvalevrijednom humanitarnom malonogometnom turniru ‘Dubrovačko srce’ u organizaciji udruge Gruška liga, održanom ove nedjelje na igralištu OŠ Ivana Gundulića!

Na turniru je pred više od 100 gledatelja sudjelovalo osam ekipa, i to sedam iz Gruža (Stanica Gruž, Evo nas opet, Stipu ga nime, Šulemu na Zarubu, Mala Grčka, Totalni promašaj i Mane hastra) te gostujuća ekipa Rekreativci iz Čokolina. Nakon razigravanja po skupinama te polufinala, u finalu su se našli Šulemu na Zarubu i Rekreativci, a s 3:0 su bolji bili momci iz Čokolina.

Rekreativcima je pripao i prigodni pokal, koji im je dodijelio zamjenik gradonačelnika Željko Raguž, koji je osobno iskazao podršku ovoj vrijednoj akciji.

Inače, želju za igranjem na turniru iskazao je veći broj ekipa s područja grada, ali s obzirom da je turnir bio vremenski ograničen tako je i broj ekipa bio ograničen kako bi se turnir uspješno završio do kraja dana. Bez obzira na to, svi su oni dali podršku akciji.

– Mali heroj Romano ujedinio nas je na ovom turniru, a mi smo se organizirali kako bismo mu uljepšali Božić. Inače, smisao ovakvog događaja je da nekome potrebitom za vrijeme blagdana vratimo osmijeh na lice i namjeravamo turnir ‘Dubrovačko srce’ učiniti tradicionalnim. Ove godine smo sve organizirali ‘brzinski’, ali dogodine ćemo sve dignuti na još ozbiljniju razinu – rekli si nam organizatori turnira.

Mi samo možemo zaključiti – svaka čast Gruška liga!

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist