Crna kronikaGrad

Dubrovački vatrogasci: Još uvijek ispumpavamo restauratorski zavod i hotel Petku, čak 11 intervencija na uklanjanju stabala s ceste

Poplava u ljetnikovcu Stay Kaboga ožujak 2015.

Dubrovački vatrogasci jučer su imali čak 25 intervencija. Kako se može čuti od JVP Dubrovački vatrogasci ‘nakon jučerašnjih 25 intervencija koje su se većinom odnosile na ispupavanje objekata od poplava uz jednu intervenciju otvaranja stana i jedan požar ugostiteljskog objekta na Brsaljama dan se nastavio u istom ritmu”.

U petak ujutro od 9 sati intenzivno su uklanjali stabla koja u padala na cestu ili su prijetila padom na građevine, pišu JVP Dubrovački vatrogasci te doadaju kako su ukupno imali 11 intervencija uklanjanja stabala, te kako su nastavili s ispumpavanjem u restauratorskom zavodu te Hotelu Petka gdje je intervencija još uvijek aktivna.

Vatrogascima je duga noć pred njima, jer ističu ”kako bura još uvijek ne posustaje u očekivanju su još intervenciija na uklanjanju srušenih stabala. Danas je najteže bilo na Batali gdje smo morali i u jednom trenu zatvoriti promet da bi uklonili stabla koja su prijetila padom na prometnicu. Smirivanjem vjetra nastavit će se sa saniranjem posljedica nevremena”, poručili su iz JVP Dubrovački vatrogasci.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist